INTEROV POKUŠAJ DA UKRADU MODRIĆA OZBILJNO JE NALJUTIO MADRID: / Real je Talijane prijavio Fifi i ne planira stati na tome

Image
Foto: AFP

Priča oko Luke Modrića još uvijek se nije stišala, a Florentino Perez kreće u novu ofenzivu

17.8.2018.
17:46
AFP
VOYO logo

Čelnici Real Madrida bili su nezadovoljni od samog početka spekulacija o prelasku Luke Modrića u milanski Inter jer nisu željeli izgubiti jednog najbitnijih igrača odmah nakon što je vezao nekoliko najboljih utakmica u svojoj karijeri, a sada su napravili i korak dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tužbom žele istjerati pravdu

Naime, Real je talijanski klub prijavio FIFA-i zbog toga što su, kako navode, na nezakonit način prišli Luki Modriću prilikom pokušaja da ga dovedu na Meazzu. Ranije ovog mjeseca Florentino Perez izjavio je da Modrić može otići samo ako netko plati njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi vrtoglavih 750 milijuna eura.

Španjoski div u ovom prijelaznom roku prodao je već jednog igrača u Italiju, Cristiano Ronaldo otišao je u Torino za 100 milijuna eura i postao član Juventusa, ali čini se kako s Interom ne gaje jednako dobre odnose i kako ne samo da im neće prodati hrvatskog veznjaka, već će ih sudski goniti zbog pokušaja da ga dovedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo