INTER SLAVIO U ČUDESNOJ UTAKMICI PUNOJ PREOKRETA: / Lukaku i D'Ambrosio spasili Nerazzurre, dvojica Vatrenih igrala od prve minute

Image
Foto: AFP

Otvorili su sezonu na najbolji mogući način

26.9.2020.
22:57
AFP
VOYO logo

Nogometaši milanskog Intera u svojoj su prvoj utakmici u novoj sezoni u susretu 2. kola talijanskog prvenstva kao domaćini svladali Fiorentinu sa 4-3 (1-1).

U dvoboju punom preokreta Fiorentina je povela golom Kouamea (3), Inter je uspio poravnati na samom kraju prvog poluvremena preko Lautara (45+2), da bi početkom nastavka domaći stigli i do vodstva autogolom Ceccherinija (52-ag), no samo 10-ak minuta poslije već je kompletiran novi preokret, Castrovilli (57) i Chiesa (63) poentirali su za goste nakon sjajnih proigravanja Riberyja. U samoj završnici Lukaku (87) i D'Ambrosio (89) pogodili su za ipak očekivanu pobjedu Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IvanPerišić igrao je do 78., a MarceloBrozović do 74. minute za Inter, a umjesto njih su ušli Vidal i Sanchez, koji je asistirao za pobjedu. Oba sastava sada imaju po tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede Lazija i Atalante

Ranije u subotu je Lazio u svojoj su prvoj utakmici u novoj sezoni kao gost svladao Cagliari sa 2-0 (1-0), a istodobno je novi prvoligaš Benevento velikim preokretom u Đenovi svladao domaću Sampdoriju sa 3-2 (1-2).

Strijelci za Lazio bili su Lazzari (4) i Immobile (74), a oba je puta asistent bio Crnogorac Marušić. Hrvatski veznjak Marko Rog odigrao je čitav susret za Cagliari koji je ostao na jednom osvojenom bodu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria je u samom otvaranju utakmice povela sa 2-0 protiv Beneventa golovima Quagliarelle (8) i Colleya (18), no goste je s dva gola nakon prekida vratio njihov kapetan Caldirola (33, 72), da bi preokret kompletirao Letizia (88). Beneventu je ovo također bio prvi susret u sezoni, dok je Sampdoria i nakon dva nastupa bez bodova.

I Atalanta je u subotu odigrala svoju prvu utakmicu u sezoni te je kao gost svladala Torino sa 4-2 (3-2). Torino je poveo preko svog kapetana Belottija (11), no Atalanta je vrlo brzo preokrenula golovima Gomeza (13) i Muriela (21). U završnici prvog poluvremena prvo je Hateboer (42) povisio na 3-1, no Belotti (43) je odmah potom vratio nadu Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je postignut samo jedan pogodak, De Roon (54) je vratio dva gola prednosti Atalanti koja je do kraja utakmice mogla i narasti, no napadači sastava iz Bergama nisu bili precizni. Boško Šutalo je odigrao čitav susret za Atalantu dok je Mario Pašalić u igru ušao u 84. minuti. Torino je nakon dva nastupa i dalje bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo