INTER SLAVIO BEZ OZLIJEĐENOG BROZOVIĆA: / Sjajna predstava Marija Pašalića u pobjedi Atalante

Image
Foto: Marco Bertorello / AFP / Profimedia

Nogometaši Atalante iz Bergama, čiji su stanovnici najviše propatili za vrijeme pandemije koronovirusa, u nedjelju su na svom stadionu u zaostaloj utakmici 25. kola pobijedili Sassuolo sa 4-1

22.6.2020.
0:27
Marco Bertorello / AFP / Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici nedjeljnog programa talijanskog nogometnog prvenstva Inter je bez ozlijeđenog Marcela Brozovića na San Siru svladao Sampdoriju sa 2:1 golovima Romelua Lukakua (10) i Lautara Martíneza (33'), dok je utješni pogodak za goste zabio Morten Thorsby (52').

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović, koji je standardni prvotimac Conteove momčadi, pauzirat će barem tjedan dana zbog ozljede mišića lijeve noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
TUDOR KAŽE DA JE HAJDUK U PRVOM DIJELU TREBAO VODITI 4:0: /

Tomić nazvao igru Lokomotive u 2. dijelu nogometnom fantazijom

Image
TUDOR KAŽE DA JE HAJDUK U PRVOM DIJELU TREBAO VODITI 4:0: /

Tomić nazvao igru Lokomotive u 2. dijelu nogometnom fantazijom

Slavlje Atalante, dobra utakmica Pašalića

Nogometaši Atalante iz Bergama, čiji su stanovnici najviše propatili za vrijeme pandemije koronovirusa, u nedjelju su na svom stadionu u zaostaloj utakmici 25. kola pobijedili Sassuolo sa 4:1, te su ostali na četvrtom mjestu Serie A, koje vodi u Ligu prvaka.

Berat Djimsiti u 16. minuti pogađa za vodstvo domaćina, a na 2;0 povisio je Duvan Zapata (31'). U 37. minuti, nakon akcije Gosensa i Maria Pašalića, marokanski veznjak Mehdi Bourabia postiže autogol i Atalanta je na poluvremenu imala prednost od 3:0. Hrvatski veznjak Mario Pašalić za Atalantu je odigrao cijeli susret, pruživši vrlo dobro partiju, dok je 20-godišnji Boško Šutalo, koji je u siječnju prešao iz Osijeka u Atalantu, ostao na klupi za pričuve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoj drugi gol Duvaán Zapata postiže u 66. minuti za domaće vodstvo 4:0. Pred kraj susreta Mehdi Bourabia, koji je zabio autogol u prvom poluvremenu, ovaj puta u sudačkoj nadoknadi (90+2') pogađa protivničku mrežu za utješni gol gostiju.

Talijansko prvenstvo je nakon tri i pol mjeseca stanke nastavljeno zaostalim utakmicama 25. kola, a dan ranije nogometaši Verone, koju vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, svladali su na domaćem terenu Cagliari sa 2:1, dok su Torino i Parma odigrali 1:1. Sve utakmice nastavka talijanskog nogometnog prvenstva igrat će se bez gledatelja na tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Standings provided by SofaScore LiveScore

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo