PERIŠIĆ UMALO ZAČEPIO USTA CONTEU: / Vatreni je u nemilosti svog trenera; izgubio je živce i odlučio se za radikalan potez

Image
Foto: Profimedia

Inter slavio protiv PSG-a u svojoj trećoj utakmici na International Champions Cupu

27.7.2019.
16:13
Profimedia
VOYO logo

Inter Ivana Perišića, Šime Vrsaljka i Marcela Brozovića pobijedio je u subotu poslijepodne po hrvatskom vremenu u svojoj trećoj pripremnoj utakmici na International Champions Cupu, nakon poraza od Manchester Uniteda i Juventusa. Ovog puta je u Taipi talijanska ekipa bila bolja od francuskog velikana PSG-a nakon jedanaesteraca 6:5, a regularni dio susreta završen je rezultatom 1:1.

Image

- NANJING, CHINA - JULY 24: Leonardo Bonucci #19 of Juventus and Ivan Perisic #44 of FC Internazionale compete for the ball during the International Champions Cup match between Juventus and FC Internazionale at the Nanjing Olympic Center Stadium on July 24, 2019 in Nanjing, Jiangsu Province of China. (Photo by VCG), Image: 460688159, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP

PSG vodio sve do sudačke nadoknade

PSG je vodio sve do sudačke nadoknade, a onda je Inter izjednačio i na koncu pobijedio preko raspucavanja s bijele točke. PSG je poveo u 41. minuti golom braniča Thila Kehrera, koji je glavom zabio od prečke poslije ubačaja pojačanja iz Seville Pabla Sarabije iz slobodnog udarca s lijeve strane terena...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte se ne odriče formacije 3-5-2, Brozović igrao u veznom redu do 66.

Strateg Nerazzurra Antonio Conte ne odriče se formacije 3-5-2, u kojoj je Marcelo Brozović igrao u veznom redu do 66. minute kada ga je zamijenio Borja Valero, dok je gotovo cijeli dvoboj u napadu odigrao Ivan Perišić, ali nije uspio zabiti francuskom prvaku. Spomenuti srebrni Vatreni, koji se nikako ne uklapa u strateške planove spomenutog novopridošlog talijanskog stručnjaka, na sjajan je način mogao odgovoriti svom treneru i postići gol u prvom dijelu. Sjajno se Perija driblingom oslobodio čuvara, a njegov udarac s 12-13 metara obranio golman Alphonse Areola.

Image

- NANJING, CHINA - JULY 24: Leonardo Bonucci #19 of Juventus and Ivan Perisic #44 of FC Internazionale compete for the ball during the International Champions Cup match between Juventus and FC Internazionale at the Nanjing Olympic Center Stadium on July 24, 2019 in Nanjing, Jiangsu Province of China. (Photo by VCG), Image: 460688502, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, MAXPPP

IVAN PERIŠIĆ U NEMILOSTI ANTONIA CONTEA: Je li ga trener otpisao ovom izjavom?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
IVAN PERIŠIĆ U NEMILOSTI ANTONIA CONTEA: /

Je li ga trener otpisao ovom izjavom?

Image
IVAN PERIŠIĆ U NEMILOSTI ANTONIA CONTEA: /

Je li ga trener otpisao ovom izjavom?

Imao odličnu priliku, međutim...

Nakon toga lopta se odbila opet do Perišića koji je pokušao ponovno i prebacio gol s lijeve strane travnjaka. Omišanin je igru napustio u 83. minuti, a zamijenio ga je mladi 19-godišnji Facundo Colidio.

Ipak, Nerazzurri su zabili za 1:1 i to u 94. minuti preko Samuele Longa, koji je dobio loptu na lijevoj strani šesnaesterca a onda pored dva čuvara šutirao i provukao loptu ispod Areole za remi u regularnom dijelu utakmice i odluku s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte odmah krenuo s prilagođavanjem momčadi prema svojim afinitetima

Inače, Inter je uoči nove sezone preuzeo Antonio Conte koji je odmah po dolasku krenuo s prilagođavanjem momčadi prema svojim afinitetima. S obzirom da je Conte beskompromisan, njegove ideje često nalaze na nerazumijevanje, a u prošlu nedjelju smo javili kako se čini da u njegovom sistemu neće biti mjesta za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mislim da Ivan ne može pokriti ono što tražim. Potrudio se, ali'

Naime, Inter je u svojoj prvoj utakmici na International Champions Cupu izgubio 1:0 od Manchester Uniteda, a Perišić nije zadovoljio na poziciji lijevog beka za koju ga je Conte predodredio. “Mislim da on ne može pokriti ono što tražim. Potrudio se, ali mislim da je rezultat negativan. Nemam mu što prigovoriti po pitanju zalaganja.

'Ivan trenutno u Interu može igrati samo napadača'

Karakteristike igrača ne mogu se promijeniti i Ivan trenutno u Interu može igrati samo napadača”, rekao je Conte nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conteova omiljena formacija je 3-5-2, a takozvani “wingbackovi” u toj postavi drže čitavu stranu i imaju jako puno zadaća u obrani i u napadu. Perišić je krilni igrač i njegov je prioritet napad, tako da ne čudi što će Conte vjerojatno tražiti novo rješenje na toj lijevoj strani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takav rasplet događaja jako je loše sjeo Perišiću koji se osjeća ljuto i razočarano. Kako javlja Gazzetta dello Sport, Perišić i njegov tim su izgubili živce i pokušat će izboriti transfer u neki engleski klub.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo