INTER NE MOŽE BEZ HRVATA: / 'Nema šanse da ga prodamo, niti po kojoj cijeni'

Image

Najbolji hrvatski nogometaš prošle godine ostat će, prema svemu sudeći, u Interu.

30.5.2016.
16:30
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i jedan od najboljih igrača Intera neće ovog ljeta mijenjati sredinu unatoč interesu brojnih klubova. Tako barem tvrdi predsjednik Intera ErickThohir. On je u razgovoru za Corrierre dello Sport odgovorio na glasine da će klub biti prisiljen prodavati najbolje igrače zbog financijskog fair-playa.

Imaju srategiju

"Icardi, Perišić i Miranda su Interovi igrači i svatko tko će ih željeti kupiti dobit će isti odgovor, a taj je da nisu na prodaju. Imamo strategiju. Potrebno nam je najmanje 16 nogometaša na istoj razini", poručio je Thohir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišićeva statistika u netom završenoj sezoni govori da je odigrao ukupno 41 utakmice u kojima je upisao deset pogodaka i šest asistencija. Krilni napadač je, inače, prošlog ljeta nakon dugotrajnih pregovora raskinuo ugovor s Wolfsburgom te je prešao u Inter na zadovoljstvo trenera Roberta Mancinija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Tuttosport objavio da je talijanski prvoligaš Inter obznanio odštetni zahtjev koji će klubovi koji u svoje redove žele dovesti Ivana Perišića morati ispuniti. Prema njima pustit će ga samo ako dođe ponuda u visini između 35 i 40 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo