INTER MU NUDI 100 MILIJUNA, A SIMEONE PORUČUJE: / 'Ostat ću u Atleticu, ali pod jednim uvjetom'

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Trener Atletico Madrida još uvijek nije siguran hoće li ostati ili napustiti doprvaka Europe.

30.5.2016.
21:27
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Argentinac Diego Simeone pokazao se u posljednjih nekoliko godina kao jedan od najboljih nogometnih trenera sadašnjice osiguravši financijski ograničenom Atletico Madridu pet trofeja u pet godina. Klub je u također s dva finala Lige prvaka postao prijetnja mnogobrojim europskimm velikanima u borbi za prestižni naslov.

Međutim, posljednji poraz od Reala prilično ga je dotukao pa su počela nagađanja hoće li napustiti Madird. Simeone je navodno svjestan da se ne može natjecati s Realom i Barcelonom ako mu uprava kluba ne osigura skupocjena pojačanja, piše As.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispunjavanje želja

Vlasnik i izvršni direktor kluba Miguel Angel Gil Marin želio bi mu pružiti sve što želi, no financijska situacija u klubu još uvijek nije takva da se mogu natjecati za pojačanja s bogatašima poput Manchester Ciyja, Chelseaja ili PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pišu kako je Atletico ove godine spreman doevsti Nicu Gaitana, napadača kojeg je Simeone zahtijevao prošlog ljeta, ali je doveden Jackson Martinez, što se opkazalo promašajem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovom prodajom od 42 miljuna eura sada postoje sredstva za dovođenjem Argentinca, a u Atleticu smatraju kao će to omekšati Simeonev stav te ga uvjeriti da je klub spreman stati iza njega i omogućiti mu dovođenje željenih igrača. Također Gil Marin želi obnoviti ugovor s njim i znatno mu povećati plaću pogotovo nakon što je objavljeno da je Inter spremio 100 milijuna eura za Simeone uz potpis na petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo