INTER IGRA SVOJU IGRU, ČEKA SE ŠTO ĆE BITI SA PERIŠIĆEM: / Na ovaj način nagovaraju Arsenal da ga odvede

Image
Foto: AFP

Inter želi 40 milijuna eura, ne kombinacije oko Perišićeva odlaska

27.1.2019.
9:42
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić svakim je danom sve bliži prelasku u Arsenal, no kada će i pod kojim uvjetima posljednji korak biti napravljen teško je reći. Iako puno kraće no što je to bio slučaj s najavom njegova prelaska u Manchester Uniteda tijekom ljeta, sve već pomalo nalikuje na već viđeno kad je poslovanje Intera s engleskim klubovima u pitanju.

Iz talijanskih izvora stižu navodi da su trener Intera Luciano Spalletti i navijači tog kluba ljutiti jer Perišićeve izvedbe za klub ne nalikuju onima za reprezentaciju, a sve ide tako daleko da se navodi njegov nedostatak motivacije nakon neuspjelog prelaska na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Financijski fair play

Budući da Inter mora izbalansirati svoje račune kako bi klupske knjige odgovarale Financijskom fair playu, Perišić je prvi izbor za odlazak iz kluba no ne i za male novce. Spominje se da Inter za njega traži iznos od 35 do 40 milijuna eura, a u nekim kombinacijama pojavilo se i ime Mesuta Özila koji bi iz Arsenala trebao prema Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, milanski klub želi čiste račune, posudba s kupnjom za njih nije opcija već im je primamljivije odmah primiti bankovna jamstva u iznosu od 40 milijuna eura. Njihova pozivnica Arsenalu, javljaju talijanski izvori, je i ostavljanje Perišića na klupi za nedjeljnu utakmicu Intera na gostovanju kod Torina. Mnogi to tumače i kao da je posao pred realizacijom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo