Incident u tunelu Old Trafforda: 'Bio je šokiran!'

13.2.2012.
13:31
VOYO logo

Incidenti nakon subotnjeg derbija između Manchester Uniteda i Liverpoola i dalje pune otočke novinske stupce.

Nakon je što Luis Suarezodbio pružiti ruku Evri, pa se na to i Rio Ferdinand odbio rukovati sa Suarezom, otkriveno je što se sve još događalo u pozadini ovog derbija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U poluvremenu je tako u tunelu navodno zamalo došlo do fizičkog obračuna nakon što je netko pljunuo vratara Crvenih vragovaDe Geu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrače s obiju strana na kraju su morali smirivati zaštitari jer bi sve prešlo u teško šaketanje, pišu engleski mediji.

"Bio je šokiran. I njegovi su suigrači reagirali ljutito pa su se u prepirku svi uključili prije nego su ih zaštitari smirili", rekao je neimenovan izvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju utakmice u kojoj je United slavio 2:1, Liverpoolov Craig Bellamy sukobio se sa šefom osiguranja na Old Traffordu kada je izlazio s travnjaka, policija je od navijača zaplijenila maske Ku Klux Klana koje su prodavali domaći navijači u svom časopisu, a na kojima je pisalo Suarez je nevin.

Engleski nogometni savez (FA) neće pokretati disciplinski postupak protiv Manchester Uniteda i Liverpoola nakon nemilih događaja tijekom njihova subotnjeg dvoboja u 25. kolu Premiershipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivalo se da će priča dobiti nastavak u obliku disciplinskog postupka protiv obje momčadi, ali FA je odlučio smiriti tenzije. Krovno tijelo engleskog nogometa ipak će poslati pisma na adrese oba kluba kako bi ih upozorilo na njihove odgovornosti.

Više o temi: specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo