INCIDENT NA SANTIAGO BERNABEU: / Čitava Španjolska bruji o verbalnom okršaju u kojem su pale teške uvrede

Image
Foto: AFP

Vatreno je bilo nakon sinoćnjeg spektakularnog susrea 25. kola Primere između Real Madrida i Las Palmasa (3-3) na Santiago Bernabeu.

2.3.2017.
16:53
AFP
VOYO logo

Prema pisanju madridskog dnevnog sportskog lista Marce, došlo je do verbalnog sukoba u kojem su sudjelovalo neki od igrača obje momčadi, kao i legenda Real Madrida Miguel Porlán Noguera Chendo. Nogometaši obje momčadi bili su nezadovoljni rezultatom u ovoj utakmici.

Gosti s Kanara propustili su veliku, povijesnu priliku po prvi puta svladati velike Los Blancose, a madridski sastav je bez Luke Modrića spašavao ugled i čast u 89. minuti pogotkom dvostrukog strijelca Cristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Prilikom ulaska u svlačionicu Las Palmasa, jedan od Setienovih igrača nogom je udario klupsku torbu. Udarac je bio toliko jak da se čuo u obje svlačionice, piše Marca. U tom trenutku, iz svlačionice se čuo glas.

"Ne diraj to, budi oprezan s tim".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema očevicima događaja, bio je to glas Chende.

U tom trenutku, nastalo je komešanje, prema legendi Reala koji je za madridski klub odigrala ukupno nevjerojatnih 430 utakmica, krenuli su igrači Las Palmasa i klupsko osoblje, a u obranu Chende stali su igrači Reala. Marca navodi kako je pao čitav niz teških uvreda, ali u sukobu glavni protagonisti nisu bili nogometaš Reala Nacho i trener Las Palmasa Setien, kako pišu pojedini španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo