KRALJEVSKI KLUB NIJE ŠALA: / 'Imao sam veliku tremu kad sam istrčao na Bernabeu'

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Hrvatska nogometna reprezentacija otutovala je za Baku, gdje će u četvrtak, 3. rujna, igrati euro-kvalifikacije protiv domaćeg Azerbajdžana, momčadi koje vodi Robert Prosinečki.

1.9.2015.
13:58
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

"Baš mi je drago da ću vidjeti Robija, nisam ga dugo vidio", kazao je uoči leta Mateo Kovačić, hrvatski reprezentativac koji je ovog ljeta Interov dres zamijenio Realovim.

"Kad sam istrčao na Bernabeu, osjetio sam veliku tremu. Ovo je životni san koji mi se ispunio već u ovim godinama", kazao je 21-godišnji Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić: Želio sam promijeniti državu

U Interu se "mimoišao" s Ivanom Perišićem koji je u milanski klub stigao iz Wolfsburga.

"Baš mi je drago da je otišao u Inter, odličan je igrač i sigurno će biti pravo pojačanje", dodao je Kova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam napustiti Njemačku, zaželio sam se promjene, došlo je vrijeme za drugu državu. Vjerujem da ću se bez problema snaći u Interu. Još nisam s Brozovićem razgovarao na tu temu, ali tu su još Jovetić, Handanović i Ljajić. Kad se vratimo iz reprezentacije, čeka nas derbi s Milanom. Inter prethodne dvije sezone nije baš bio bajan, ali ove sezone su odlično krenuli. Napravili su par transfera i siguran sam da ćemo biti dobri", izjavio je Perišić.

Milimetar od plasmana na Euro 2016.

Hrvatski igrači odlaze u Baku uvjereni u pobjedu koja ih na milimetar može približiti plasmanu na Euro 2016.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je uvijek, tako će biti i u Azerbajdžanu, kao i i u Norveškoj. Svi smo spremni, a kad je tako, nema straha", zaključio je jedan od najmlađih reprezentativaca Mateo Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo