IMA NADE ZA NIKU: / Bivši Vatreni uskoro bi mogao dobiti priliku u slavnom klubu!

Image
Foto: AFP, DIMITAR DILKOFF

Nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Niko Kranjčar i dalje je bez kluba. No, i to bi se uskoro moglo promijeniti.

11.3.2016.
8:44
AFP, DIMITAR DILKOFF
VOYO logo

Kranjčar je, podsjetimo, u siječnju raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom u koji je došao 2012. godine, ali se nikad nije uspio nametnuti. Dvije je sezone proveo na posudbi u londonskom QPR-u, a nakon što se prošlo ljeto vratio u Kijev, uspio je odigrati svega devet minuta u Ukrajinskom kupu.

'Prekrasna osoba'

Početkom veljače iznenada se pojavio na treningu slavnog New York Cosmosa, kluba koji je revitaliziran prije šest godina i natječe se u NASL-u, drugom razredu sjevernoameričkog nogometa. Treniranje s Cosmosom omogućilo mu je održavanje forme, ali ugovor nije potpisao budući da klub već ima maksimalnih sedam stranaca. No, tu bi se uskoro neke stvari mogle promijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Niko je sjajan igrač i prekrasna osoba. Situacija u momčadi nam trenutno otežava potpisivanje ugovora s njim, ali nismo to u potpunosti isključili. Očekujemo da će se to pitanje riješiti u sljedećih nekoliko dana, na ovaj ili onaj način", izjavio je direktor Cosmosa Erik Stover američkim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Proces u tijeku'

Rješenje Kranjčarova problema možda ipak postoji ukoliko jedan od stranaca dobije status domaćeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno imamo maksimalan broj stranaca u momčadi. Međutim, jedan od njih je zatražio zelenu kartu i proces je u tijeku. Koliko bi mogao potrajati, nije sigurno", zaključio je direktor kluba u kojem je svojedobno igrao i veliki Pele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo