IMA LI NOGOMET VIŠE SMISLA? / Ibrahimović otkrio ludi iznos za koji bi zaigrao u Kini

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović još uvijek nije otkrio gdje će zaigrati sljedeće sezone.

25.4.2016.
17:59
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Kao što je poznato na ljeto mu istječe ugovor s PSG-om, klubom u kojem je prema vlastitim riječima spreman ostati 'samo ako mu izgrade spomenik veći od Eiffelova tornja'.

S obzirom da je Šveđanin i u 34. godini zabija 'kad se sjeti' europski klubovi stoje u redu kao bi ga doveli. Manchester United, Milan, Inter i Chelsea često su spominjani kao moguće destinacije. No, nitko od njih nije spreman izjednačiti ponudu kineske vlade od 75 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kineska nogometna revolucija

Međutim Ibrahimoviću se ne ide u Kinu niti za tu svotu, ali sada je francuski Le10Sport objavio onu za koju bi se pridružio kineskoj nogometnoj revoluciji. Riječ je o iznosu od 100 milijuna eura godišnje. Ako je ona prva cifra zvučala nevjerojatno, za ovu se teško može naći riječ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kina se ove zime inače stavila na nogometnu mapu srušivši četiri puta nacionalne rekorde prijelaznog roka. Iako imaju novaca za uslišiti navodne Ibrahimovićeve želje mala je vjerojatnost da će do toga doći te će napadač izabrati neku od opcije u Europi, a najvjerojatnije u Engleskoj, zemlji u kojoj je nogomet i nastao i u kojoj još uvijek nije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo