Depresija zahvatila Real: 'Nije fer!'

Jedan poraz, pa čak i remi, dovoljni su da se u i oko Real Madrida stvori negativna atmosfera. Tako je i sada, nakon što je Real s 1:0 poražen na gostovanju kod Betisa tijekom vikenda.

29.11.2012.
10:47
VOYO logo

Dakako, postoji i ona lošija vijest, a ona kaže da Real za Barcelonom trenutačno kaska čak 11 bodova. I ne samo to, Real nije najbolji niti u Madridu - Atletico bježi osam bodova, a baš protiv Atletica igra Real sljedeću utakmicu.

Navijači su vidno ustali protiv trenera Josea Mourinha, a u obranu svog trenera je stao, pak, vratar Iker Casillas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako je to u nogometu. Još donedavno smo svi slavili, nazdravljali velikom uspjehu. Bili smo prvaci, ostvarili rekordan broj bodova i pogodaka. Ali, u nogometu su to samo uspomene", izjavio je Casillas i nastavio:

"Sada smo treći na ljestvici s velikim zaostatkom za Barcelonom. No, ja pozivam navijače da ne stvaraju negativnu atmosferu. Žao mi je što su protiv našeg trenera, jer ovakva vremena trebaju biti motiv da budemo svi zajedno. Tako lakše možemo do dobrog rezultata", smatra kapetan reala koji je naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije fer biti negativno nastrojen prema Mourinhu. On je najbolji trener na svijetu i u ruke je uzeo projekt koji je dosad funkcionirao. I dalje mu mu igrači vjerujemo i znamo da ćemo opet biti na pravom putu. Uspjeh u derbi utakmicama je uvijek dobra podloga za popravljanje atmosfere i nadam se da ćemo pobjedom protiv Atletica opet dobiti povjerenje. I mi igrači, ali i trener koji treba potporu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo