IGRAT ĆE PET DANA: / Nije uspio u Dinamu, a sad ruši svjetski rekord

Image
18.5.2016.
12:31
VOYO logo

Carrasco i Toselli će zajedno sa 3,000 igrača pokušati oboriti dosadašnji rekord od 105 sati neprekidnog igranja jedne utakmice koju je u srpnju prošle godine odigrala skupina škotskih amatera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najavljivao da ide u Barcelonu, Real...

"Ispred nas je predivan izazov. Ovo je ludost, ali pozitivna ludost," kazao je Carrasco, koji je u rujnu 2012. stigao u Dinamo na posudbu iz Audax Italiana. Stigao je kao pojačanje, međutim ubrzo se pokazao kao jedno od Dinamovih najvećih južnoameričkih promašaja.

Carraso je tada najavljivao kako će iz Maksimira preseliti u Barcelonu, Real Madrid, Chelsea... Međutim, nakon svega par mjeseci Dinamo ga je prekrižio i Carrasco se vratio u Audax u kojem i danas igra. Zagreb je tako bio njegova jedina europska avantura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Igrat ćemo pet dana'

"Svi smo nevjerojatno motivirani. Igrat ćemo pet dana i siguran sam kako će utakmica trajati barem 120 sati. Bit će to veliko iskustvo za sve nas," dodao je Toselli, vratar Universidad Catolice.

Utakmica će se igrati na Bicentenary stadionu u Santiagu, a svaki igrač će na terenu provesti najmanje jedan sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekorderi škotski amateri

Najdužu nogometnu utakmicu na svijetu odigrala je skupina škotskih amatera u srpnju prošle godine. Utakmica je igrana na Ainslie Parku u Edinburghu u spomen na preminulog 17-godišnjeg nogometaša Falkirka Craiga Gowansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je trajala 105 sati, a prikupljeno je više od 100.000 eura za uređenje dječjeg odjela jedne bolnice u Edinburghu.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo