IGRAO JE U DINAMOVIM REZERVAMA, A SADA PRELAZI U NAPOLI: / Poznati su detalji transfera, odšteta je astronomska

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

'Modri" nisu otkupili njegov ugovor, a realno nije niti dobio neku veću priliku i uglavnom je igrao za Dinamo 2'

18.6.2020.
20:22
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Brazilski branič, Gabriel Magalhaes, prije samo dvije godine igrao je u drugoj momčadi zagrebačkog Dinama, a danas je na pragu životnog transfera. Naime, Brazilac je 2018. godine bio na posudbi u Dinamu iz Lillea, ali "modri" nisu otkupili njegov ugovor, a realno nije niti dobio neku veću priliku i uglavnom je igrao za Dinamo 2.

Međutim, nakon što se vratio u Lille dobio je priliku i u dvije se godine prometnuo u ponajboljeg obrambenog igrača te momčadi, a sada bi u transferu vrijednom 22 milijuna eura trebao preći u redove talijanskog velikana Napolija. Trebao je navodno otići i za 35 milijuna eura, ali je koronakriza odradila svoje i cijena mu je ipak pala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Gabriel Dos Santos ( 4 - LOSC ) - Echauffement lors du match de championnat de Ligue 1 Conforama opposant le SCO Angers ŕ Lille OSC au stade Raymond-Kopa ŕ Angers, France, le 8 février 2020. Le LOSC a gagné 2-0. © Federico Pestellini/Panoramic/Bestimage French L1 Football match between Angers SCO and Lille (LOSC), at the Raymond-Kopa Stadium, in Angers, France on Febuary 7, 2020. Lille won 2-0.,Image: 497140292, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Po sezoni bi trebao zarađivati oko dva milijuna eura, a njegov agent je otkrio kako je mladi Brazilac oduševljen transferom. "Gabrielu se sviđa Napoli, posebno trener Gennaro Gattuso, ali čekamo odluku Lillea", rekao je Gabrielov agent Fernando Garcia.

Zanimljivo je reći i kako je Gabriel prošle sezone bio uvršten među pet najvećih stranih talenata francuskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo