IGRAČU ZABRANILI IGRATI JER NAVIJA ZA DINAMO: / Bizaran slučaj odjeknuo Hrvatskom

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Nije mogao nastupiti jer navija za Dinamo

31.12.2018.
8:58
Slavko Midzor/PIXSELL
VOYO logo

Bizaran slučaj dogodio se na XIV. Memorijalnom malonogometnom turniru Pere Brešan - Jeva koji se održao u školskoj dvorani u Trogiru u organizaciji kluba navijača Torcide Trogir.

Kaštelanski futsal klub Bonito saznao je od organizatora, uoči samog početka utakmice četvrtfinala XIV. Memorijalnog malonogometnog turnira Pere Brešan, da im jedan igrač ne smije nastupiti jer u privatnom životu navija za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uredno nastupio u prve dvije utakmice

Da bizarnost bude veća, isti igrač uredno je nastupio u prve dvije utakmice, dok mu za treću nije bilo 'mjesta' jer organizatori, kako kažu, prije "nisu znali" za to, piše kastela.org.

Spomenuti lokalni portal piše i "da bizarnost bude veća, isti igrač uredno je nastupio u prve dvije utakmice, dok mu za treću nije bilo 'mjesta' jer organizatori, kako kažu, prije "nisu znali“ za to"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nepisano pravilo'

Kad su se članovi kluba "Bonito“ pozvali na pravilnik, rečeno im je da u pravilniku to pravilo ne postoji već da je riječ o 'nepisanom pravilu'. U međuvremenu je sporni igrač dobio nekoliko verbalnih prijetnji, piše kastela.org, od nekolicine sa tribina, premda ni u kojem kontekstu za vrijeme turnira nije isticao 'svoj ljubljeni klub'...

"Igrači Bonita potom su odlučili započeti utakmicu, koju su trebali odigrati protiv ekipe Putne, da bi nakon početnog sučevog zvižduka protestno mirno stajali na terenu te nakon prve minute otišli u svlačionicu", stoji u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo