IGRAČI HAJDUKA BRUTALNO IZVRIJEĐANI: / 'Gubo gubava, je*o vam pas mater, zato je Dinamo tu di je...'

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Navijači u Kaštel Starom kod Splita brutalno su izvrijeđali igrače i trenera Hajduka.

22.3.2017.
12:06
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Derbi 21. kola Treće HNL Jug u Kaštel Starom između domaćeg Vala i Hajduka bio je dramatičan i neizvjestan do samog kraja, a ostao je u sjeni incidenta koji se dogodio nakon susreta. Naime, Hajduk je pogotkom Roberta Jandreka u doslovno posljednjim sekundama slavio s 2-1 i tako Valu nanio prvi poraz ove sezone na domaćem terenu, a navijači su nakon susreta brutalno izvrijeđali igrače i trenera Hajduka. Odmah nakon gola uslijedilo je slavlje hajdukovaca, ali nije dugo trajalo.

SRBI SE RUGAJU SPLITSKOJ TORCIDI: Evo kako su odgovorili na njihov transparent na ćirilici

Ogorčeni domaći navijači s tribina su sasuli silu uvreda na igrače i trenera Hajduka, a Dalmatinski portal objavio je video tog trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gubo gubava! Nikad nećete bit prvi, zato Dinamo i je tu di je! Za koga vi to igrate. Da, uspit ćete se prodat, uspit ćete se prodat... Je*o vam pas mater, za koga vi to igrate. Šta ti gledaš majmune jedan", dobacivali su gnjevni navijači hajdukovcima dok su pognutih glava ulazili u tunel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sama atmosfera tijekom utakmice dovede do toga da proslaviš gol za pobjedu koji si zabio u 93. minuti. To je nogomet i sport, za to živimo i radimo. Tko god pobijedi pogotkom u 93. minuti, bilo to na rekreativnoj ili profesionalnoj razini, mora biti zadovoljan", rekao je za Dalmatinski portal trener Hajduka Marko Lozo, pa prokomentirao nemile scene nakon utakmice.

"Meni ne smeta reakcija domaćina, to dijelom treba pripisati i mentalitetu. Svatko voli svoj klub, ali svi vole i Hajduk".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo