IGRAČ STEAUE IZJAVOM ODUŠEVIO HRVATSKE NOVINARE: / Zbog ovog mu se treba pokloniti i Torcida

Image
Foto: Screenshot

'Dalmatinac sam iz Šibenika, svi znamo što Hajduk znači u Dalmaciji'

8.8.2018.
22:08
Screenshot
VOYO logo

Hajduk i Steaua u četvrtak na Poljudu igraju prvu utakmicu 3. pretkola Europske lige. Uoči utakmice, gosti iz Rumunjske odradili su presicu na Poljudu. Prvotimac Steaue Antonio Jakoliš kazao je sljedeće:

TRENER HAJDUKA O SASTANKU SA SPORTSKIM DIREKTOROM: ‘Ova utakmica je za nas iznimno bitna’

"Lijepo je biti u Splitu, na Poljudu, mojoj drugoj kući gdje sam proveo lijepe trenutke. Vjerujem da smo dobra momčad koja može izboriti dobar rezultat i proći u sljedeću rundu. Današnji Hajduk je doveo mnogo novih imena, još uvijek se traže, vidim da su imali problema i s Lokomotivom, ali respektiramo ih, imaju Nižića, Caktaša, Ivanovskog, Saida... jako dobre igrače i mislim da nas sutra čeka teška utakmica", kazao je Antonio Jakoliš, čije riječi prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jakoliš je kazao kako je svom treneru pričao o atmosferi za koju se moraju pripremiti, a za sve ostalo on osobno bio potreban jer je stručni stožer pripremio sve o igri. Također, upitan hoće li slaviti ako zabije pogodak, Jakoliš je kazao:

"Dalmatinac sam iz Šibenika, svi znamo što Hajduk znači u Dalmaciji i mislim da bilo koji igrač protiv svog bivšeg kluba ne bi trebao slaviti taj gol. To će biti moja reakcija", istaknuo je Jakoliš i oduševio hrvatske novinare u Splitu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Nicolae Dica je potom kazao:

"Mislim da ćemo imati tešku utakmicu protiv agresivne momčadi i ako mislimo pobijediti moramo odigrati savršenu partiju. Što se tiče igrača Hajduka koji mi se sviđaju po igri, izdvojio bih Hamzu, Saida, Ivanovskog, također mi se sviđao i Bašić koji je otišao... Jako dobri pojedinci. Znamo da je Torcida vruća publika, ali to ne bi trebao biti problem za nas", zaključio je Nicolae Dica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo