IGRAČ SLAVENA SENZACIJA JE PRIJELAZNOG ROKA: / Prešao u redove europskog velikana i poručio - 'Ovo je poput preskakanja pet stepenica'

Image
Foto: PIXSELL

"Igra s loptom, pregled igre, kreacija i šut su mi jače strane, a prostora za napredak ima u skoku, igri glavom, duelima, trci i agresiji", rekao je Bistrović

14.1.2018.
15:32
PIXSELL
VOYO logo

Mladi Kristijan Bistrović prava je zvijezda siječanjskoj prijelaznog roka, barem što se tiče okvira HNL-a. Ovaj 19-godišnji defenzivni veznjak iz Slaven Belupa prešao je u redove moskovskog CSKA uz odštetu od 500,000 eura.

Riječ je o velikom talentu pred kojim velika karijera, ali ovaj transfer iznenadio je i njega samog:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da me iznenadilo, pogotovo zato što sam tek krenuo u prvih 11 u par utakmica. Jako me šokiralo da uopće postoji interes drugih klubova, a kamoli tako velikog kao što je CSKA. Oni su jako zadovoljni mojim dolaskom, par igrača im je ozlijeđeno, dosta je mladih igrača u kadru prve momčadi. Trener je zadovoljan podacima koje je dobio nakon testiranja na liječničkim pregledima u Münchenu, te bih uskoro mogao i zaigrati", rekao je Bistrović.

'Znam da me očekuje puno rada'

"Ovo je za mene veliki izazov, također i velika prilika. Otići iz Slavena Belupa u CSKA, to je poput preskakanja pet stepenica odjednom. Znam da me očekuje puno rada, maksimalno ću biti posvećen treninzima kako bih se što prije uklopio", izjavio je mladi veznjak za Sportske Novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i koje su mu vrline, a u kojim bi područjima igre mogao dodatno napredovati:

"Igra s loptom, pregled igre, kreacija i šut su mi jače strane, a prostora za napredak ima u skoku, igri glavom, duelima, trci i agresiji. Rekli su mi da je izdržljivost jako dobra, a na tome mogu zahvaliti svima u Slavenu Belupu, trenerima Kopiću i Ivkoviću i njihovim stožerima, isto tako i kondicijskom stručnjaku Vugrinu s kojim sam radio individualno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo