Tudor nakon utakmice mnoge ostavio u čudu

'Maloča je naš kapetan i to što nije igrao protiv Dinama ne znači da neće igrati u slijedećoj utakmici. Vuković je ostao u Splitu. Zašto?

6.7.2013.
23:44
VOYO logo

Dinamo i Hajduk su na otvaranju sezone pred 13.000 gledatelja u Maksimiru odigrali 1:1 u 90 minuta pa su osvajača Superkupa odlučili jedanaesterci u kojima je uspješniji bio zagrebački klub (4:1).

"Čestitam Dinamu na osvojenom trofeju. Nezadovoljan sam rezultatom, naravno da neću reći da sam zadovoljan nakon što smo izgubili, ali sa svim ostalim sam prezadovoljan. Došli smo sa super mladom momčadi, s dvojicom igrača koji su 95. godište, a Mijo Caktaš koji je rođen 1992. ovdje je već kao veteran. Pokazali smo da i ovako mladi možemo biti jako dobri. Mi se okrećemo jednoj drugoj našoj stvarnosti i na terenu se vidi dosta veliki pomak u odnosu na prošlu sezonu. Dinamo je imao izglednije prigode za gol, ali pokazali smo dobrih stvari u mnogim elementima igre", izjavio je nakoin utakmice za Sportske novosti trener Hajduka Igor Tudor, a strateg ModrihKruno Jurčić dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cB5yjZBGy54

"Rekao sam u najavi da će to biti lijepa utakmica, Hajduk je momčad koja želi igrati nogomet. S mnogim stvarima sam zadovoljan, s detaljima nisam. Jedan od tih detalja je i realizacija. Ja sam to malo fokusiranije pratio od kolege i mogu reći da smo stvorili osam-devet sjajnih šansi, a oni su imali samo jednu prigodu kada je njihovog igrača pogreškom proigrao Jedvaj. Bila je ovo izvanredna večer, pobijedili smo Hajduk i osvojili trofej."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari su Tudora upitali zašto je kapetan Maloča ostao na klupi i zašto Ivan Vuković nije ni putovao u Zagreb, a trener Bilih je ponudio sljedeći odgovor:

"Maloča je naš kapetan i to što nije igrao protiv Dinama ne znači da neće igrati u slijedećoj utakmici. Vuković je ostao u Splitu. Zašto? Iz razloga što su drugi išli na put."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo