Preokret na Poljudu: Tudor potpisao ugovor! Bijesna Torcida poziva na bojkot!

Iako je najavljen samo kao privremeno rješenje do kraja sezone, Igor Tudor potpisao je jednogodišnji ugovor s Hajdukom i ostat će na klupi Bijelih do kraja iduće sezone.

2.5.2013.
18:09
VOYO logo

Gradski derbi Splita i Hajduka, kako stvari stoje proći će bez gostujućih navijača.

Naime, RNK Split je uoči susreta s Hajdukom podigao cijene ulaznica na 80 kuna, što je razbjesnilo pristaše Bijelih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo sve pripadnike Torcide i navijače Hajduka da nam se u što većem broju pridruže u bojkotu nogometne utakmice Splita i Hajduka, te da ne kupe kartu za ovu utakmicu. Ne dopustimo da neke osobe svoje frustracije, narušenu psihu, želju za novcem i komplekse manje vrijednosti liječe povećanjem cijene ulaznica za navijače Hajduka.

Ne dozvolimo da našu ljubav prema Hajduku iskoriste za punjenje svojih džepova. Dužnost je svakog navijača da se bori protiv modernog nogometa, nepravde i osoba koje sumnjivo zarađenim novcem kupuju svoj autoritet i društveni položaj. Svake godine, na sve moguće načine nastoje smanjiti podršku koju Hajduk ima kad igra u Parku mladeži ne skrivajući pri tome svoju mržnju prema Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u tome neće uspjeti. Podrška našem Hajduku neće ni ovaj put izostati i zato Vas pozivamo da nam se pridružite u navijanju izvan stadiona. Pokažimo im da ovaj grad zna samo za jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad voli samo jedan klub, a to je Hajduk. Da ovaj grad ima samo jedne navijače, a to smo mi. Nismo vam mi tuneli, da nas farbate više puta", objavila je Torcida na svojoj Facebook stranici.

A novost na Poljudu je potpisivanje jednogodišnjeg ugovora između Hajduka i Igora Tudora. Iako je predsjednik kluba Marin Brbić naglasio kako je Tušo privremeno rješenje do kraja sezone, te kako je doveden da pokuša spasiti sezonu, bivši stoper Bijelih ipak je potpisao ugovor, i to jednogodišnji. Tako će Tudor ipak ostati na klupi Hajduka do kraja sljedeće sezone, naravno, ako ga posluže rezultati, jer se na Poljudu obično stvari vrlo lako promijene u roku od 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo