Trener Hajduka već na startu 'razočarao' navijače

'Ovo prvenstvo bit će zanimljivo, ali ne što se tiče borbe za prvo mjesto.

5.7.2013.
11:32
VOYO logo

Igor Tudor ne ulazi u sezonu s nekim iluzijama o tituli prvaka. Hajdukov trener je uoči gostovanja kod Dinama u Superkupu bio vrlo iskren, koliko god ta 'glazba' u uši navijača Bilih teško sjeda.

"Ovo prvenstvo bit će zanimljivo, ali ne što se tiče borbe za prvo mjesto. Svaki nogometni laik zna da će to biti jednosmjerna borba, a mi ostali borit ćemo se za drugu poziciju. Split i Rijeka napravili su veliki korak u pojačanjima, ali bit ćemo i mi aktivni. Skupo ćemo prodati svoju kožu. Moj zadatak je da u svakoj utakmici Hajduk iskrvari i tako će i biti", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svoje prve pripreme mladi trener odradio je nekako u tišini, daleko od velike medijske pompe.

"Pripreme su bile odlične, izvrsne, to kaže svaki trener. Nisam nikoga čuo da kaže drugačije, stvarno tako i mislim. Napravili smo kompletan rad, postigli smo uspjeh da nema ozlijeđenih, a napravio se pravi posao. Čeka nas žestok ritam ovog ljeta, nadam se da ćemo u Europskoj ligi otići što dalje", kazao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Maksimiru će biti zanimljivo vidjeti na djelu mladi, novi Hajduk kojemu će s druge strane stati možda nikad jači Dinamo.

"Nećemo biti u top formi, ali neće ni Dinamo, nedostaje nam još tjedan-dva rada da bismo bili u formi. Prijateljske utakmice su jedno, a ova je nešto drugo. Znatiželjan sam vidjeti plodove rade, premda noge i glava neće biti sto posto na maksimumu. Prava slika bi se trebala vidjeti nakon određenih perioda osvježavanja", rekao je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduku bi lijepo sjeo trofej na početku sezone, svjestan je toga trener Hajduka, kojem smeta što se Superkup igra u Zagrebu.

"U jednoj utakmici naše šanse rastu, nismo favoriti, ali nogomet se i voli zbog toga što favoriti ne pobjeđuje uvijek. Sa sportskog i moralnog aspekta to nije korektno, kad se već igra jedna utakmica mogla bi biti na neutralnom terenu", kaže Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener bijelih govorio je o tome kakvog Hajduka želi ove sezone.

"Iznenađuju me razmišljanja da ovaj Hajduk teži kombinatorici, pa tome teži svaka momčad. Zar može postojati drugačiji nogomet? Ne sviđa mi se ta podjela, kao igrat ćemo kombinatorno, a biti bez trke i agresije. Želim Hajduk koji će igrati u oba smjera, bez toga nema ozbiljne momčadi", zaključio je Tudor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo