Sretno bivši izborniče: Igor Štimac kreće u 'nemoguću misiju'?

Bivši Vatreni i uspješni tv komentator, te nešto manje uspješni hrvatski izbornik i trener Cibalije, Hajduka i Zagreba navodno je našao novi posao - preuzet će posrnulog prvoligaša Zadra.

5.1.2015.
15:14
VOYO logo

Obezglavljeni Zadrani su tijekom zimske pauze ostali bez trenera (Ćiro Blažević) i vodstva koje je završilo iza rešetaka. Reno Sinovčić i Dalibor Zebić bili su prisiljeni dati ostavke, a klub sa Stanova našao je dva nova operativca. Umjesto Sinovčića za predsjednika NO-a izabran je Mladen Anić, a Zebićevo mjesto u UO preuzet će Sergije Dunatov.

U bitku za opstanak u prvoligaškim vodama Zadar će voditi Igor Štimac. Bivši izbornik baš nije u milosti vrhuške HNS-a, a nekako su ga zaobišle najave o unosnim angažmanima u Ukrajini i Rusiji, pa čak i Engleskoj. Štimac je svojedobno govorio kako ima 'tri nemoralne ponude' koje očito nije prihvatio. Ono što bi trebalo biti sigurno - u borbi za posao navodno je pobijedio Mišu Krstičevića i Damira Milinovića. Prema pisanju Zadarskog lista, u srijedu ujutro bi Štimac trebao i službeno preuzeti klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Štimac tvrdi da zasad ništa nije dogovorio sa Zadrom.

"Vidim da kroz medije idu neozbiljne informacije, ništa nisam dogovorio sa Zadrom. Ponavljam, oduvijek sam prijatelj kluba, imam poseban odnos s Zadranima. Koliko mi je poznato, Ćiro je još uvijek trener i prema njemu imam veliki respekt kao i prema Zadranima. Ništa više na ovu temu ne mogu kazati", izjavio je Štimac za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se odluči na ovaj angažman, trebat će mu i puno sreće. Zadar nakon 19 kola ima tek 13 bodova i posljednji je na ljestvici. Čak i dok je 'alfa i omega' kluba Reno Sinovčić bio na slobodi, bili su u nezavidnoj financijskoj situaciji, a sada će tek Zadrov spas postati 'nemoguća misija'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo