'Pokažimo onima koji nas toliko blate što je to Hrvatska'

U ponedjeljak navečer Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening na Maksimiru. Izbornik Igor Štimac bio je jako zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači.

19.3.2013.
13:18
VOYO logo

"Odradili smo dobar trening i zadovoljan sam posebno zato jer su vremenski uvjeti bili loši. Igrače sam čak trebao smirivati koliko su išli žestoko. Čak je Mandžukić želio ostati i nakon treninga, ali mu nisam dopustio", istaknuo je Štimac na konferenciji za novinare i naglasio: "Ova će utakmica obilježiti i mene i moje igrače, zauvijek će nas pamtiti po ove dvije utakmice sa Srbijom, zato nam je toliko važna." Izbornik je još jednom zamolio navijače za fer i korektno ponašanje na Maksimiru.

"Navijači, svi oni koji će doći u Maksimir, bodrite nas s ljubavlju prema Hrvatskoj, a ne mržnjom prema protivniku. Pokažimo UEFA-i, koja nas toliko blati što je to prava Hrvatska", pozvao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić je otkrio kako za njega straha neće biti.

"Atmosfera mi može stvoriti samo pozitivan pritisak, a mislim da tako razmišljaju i ostali igrači. Ovo će se pamtiti do kraja života i želim se toga sjećati s radošću", rekao je Mandžo s kojim se složio i Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi vole igrati ovakve velike utakmice koje su zaista posebne. Uz nas svi naši najbliži, obitelj, prijatelji... Cijela Hrvatska nam želi sreću", napomenuo je Raketa.

Sastav nije htio otkriti već je najavio kako će to napraviti dan prije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma raspolaganju imam 25 sjajnih igrača koji jedva čekaju početak utakmice. Tko će u petak istrčati na travnjak odlučiti ću noć uoči utakmice."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo