Štimac: Svima koji vrijeđaju poklonit ću ulaznicu, ako...

'Svakoga od vas koji vrijeđate nagradit ću ulaznicom za utakmicu ako uspije u bocu od litre uliti dvije litre tekućine', poručio je izbornik hrvatske reprezentacije Igor Štimac.

22.2.2013.
9:13
VOYO logo

Ulaznice za utakmicu godine između Hrvatske i Srbije su rasprodane, a iz HNS-a šalju utješnu vijest da će se u krugu stadiona Maksimir organizirati fan zona gdje će svi navijači bez karata moći pratiti veliki dvoboj.

"Zahvaljujemo navijačima na iskazanom izuzetno velikom interesu za ovu utakmicu. Iskreno nam je žao svih navijača koji nisu uspjeli kupiti željene ulaznice. Ali zahtjevi i želje za ulaznicama koje su višestruko premašivali kapacitet stadiona jednostavno se nisu mogle zadovoljiti i samo su najsretniji i najuporniji uspjeli kupiti ulaznicu. Sve koji su uspjeli doći do ulaznice pozivamo da dođu na Maksimir i svesrdno bodre naše reprezentativce uz sportski respekt prema protivniku, a one koji nisu bili te sreće pozivamo u fan zone gdje će se organizirati zajedničko gledanje susreta na velikom platnu. Jedna velika fan zona organizirat će se i u krugu stadiona Maksimir", stoji na stranici HNS-a, a navijačima se na svojoj Facebook stranici obratio i izbornik Igor Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštovani navijači,

rijetki su trenuci kao sada kada me prožima sreća i tuga u isto vrijeme...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretan sam što smo našim igrama i rezultatima pomogli kreiranju pozitivne klime oko reprezentacije, a pogotovo zbog ambijenta koji će vas 35.000 upriličiti u Maksimiru tog 22.3., a silno sam tužan zbog svih onih koji žele biti tamo, a nisu imali sreću kupiti ulaznicu za utakmicu. Volio bih kada bismo imali stadion koji bi vas sve mogao primiti, ali, nažalost, nemamo ga...

Nažalost, nemamo ni kvalitetnu svijest kod pojedinaca u trenucima gorčine, pa se napada i pljuje sve i svakoga, kao da je netko sakrio ulaznice pa se poigrava?!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakoga od vas koji vrijeđate nagradit ću ulaznicom za utakmicu ako uspije u bocu od litre uliti dvije litre tekućine...

Vaš izbornik"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo