Nema straha: 'Hrvatska je bolja od Srbije!'

'Gledam vas svaki dan i svaki dan vidim nešto novo. Morali ste pobijediti u Glasgowu, demolirali ste Wales, mada vam je tu ušlo sve što ste zapucali.

21.12.2012.
15:16
VOYO logo

Od Igora Štimca više ne bi trebali čuti ni riječi do utakmice Hrvatske i Srbije u ožujku, a izbornik hrvatske reprezentacije svoj je zadnji intervju u ovoj godini dao za srpski Mozzart.

"U zadnjih sedam godina bio sam bar sto puta u Beogradu, ali ništa se nije promijenilo, sve je isto, dobri izlasci, lijepe žene, odličan noćni provod. Poznato je da nekada volim da se zabavim uz narodnu muziku, s Džejom sam, recimo, prijatelj i bio sam nekoliko puta na proslavi njegovih rođendana u Beogradu. A Sinana često poslušam uživo, veliki je prijatelj s mojim najboljim prijateljem iz Zagreba Kekom Osmanovićem i njegovom braćom, kod kojih je ljetovao prošle godine u Poreču. Tako sam imao priliku da ga slušam samo za sebe", izjavio je Štimac i otkrio što je dogovorio sa srpskim izbornikom Sinišom Mihajlovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S Mihajlovićem sam dogovorio u Varšavi da pazimo na izjave zbog tenzija. Ali kako je ovo usrano društvo, loše namjere su važnije od dobrih. Moj doprinos je to što će ovo biti posljednji razgovor s bilo kojim novinarom do utakmice".

Naravno nije moglo proći bez 'famoznog' pozivanja generala Ante Gotovine i Mladena Markača da izvedu početni udarac protiv Srbije na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to moj gaf. To je zla namjera pojedinaca da nešto što nikada nije rečeno plasiraju u naslov. Ako kažem da sam dobio puno poruka od navijača sa željom da generali izvedu početni udarac, onda je tu jasno tko je što rekao. Nisam neinteligentan, pa da mi se takva stvar učini mogućom. Danas zlo preovladava u medijima", zaključio je Štimac.

"Gledam vas svaki dan i svaki dan vidim nešto novo. Morali ste pobijediti u Glasgowu, demolirali ste Wales, mada vam je tu ušlo sve što ste zapucali. Ali činjenica je da je Hrvatska bolja reprezentacija. Spremnija za veće stvari, to smo pokazali na terenu. Držim da smo bili bolje vođeni...".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo