IDE LI LOVREN NA EURO? Čačić se oglasio nakon sastanka s ljutitim stoperom: /

'Dugo smo razgovarali...'

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
11.4.2016.
12:02
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Prema ranije zacrtanom planu, Čačić je prošli vikend boravio u Engleskoj, a putovanje se poklopilo s Lovrenovim intervjuom Sportskim novostima u kojem je na bahat način poručio da neće ići na Europsko prvenstvo u Francusku ako ne bude u prvih 11. Nastavak je to priče koja je započela na nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Mađarske (1-1) kada je Lovren samoinicijativno prekinuo zagrijavanje na početku drugog poluvremena i vratio se na klupu. Čačić je poručio da neće trpjeti ničiji neposluh, a u nedjelju mu je stigao odgovor.

'Razgovarali smo dosta dugo'

"Meni je rečeno da ću u Budimpešti igrati drugo poluvrijeme. Bio sam spreman ući u igru. Uostalom, izbornik je kazao da će svi dobiti priliku, da svakoga želi vidjeti u obje utakmice. Na kraju nisam dobio priliku. Da si ne lažemo, pao mi je mrak na oči", rekao je Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Ante Čačić

Čačić je u nedjelju bio na utakmici Liverpool - Stoke City i nakon nje se susreo s Lovrenom, a sastanak je opisao u jednoj diplomatskoj rečenici. Pritom nije otkrio kakve je Lovrenova sudbina i hoće li putovati na Euro.

"Razgovarali smo dosta dugo, a razgovor je protekao u iskrenom, spontanom i otvorenom ozračju", prenosi izbornikovu izjavu internetska stranica Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak u stručnom stožeru

Dan ranije je Čačić bio u Londonu i pogledao derbi u kojem je West Ham našeg Slavena Bilića odigrao 3-3 protiv Arsenala.

"Bilo je vrlo lijepo u Londonu popričati s našim ljudima iz West Hama koji predvođeni Slavenom rade fantastičan posao na čemu im čestitam. Vidjeli smo sjajnu utakmicu s Arsenalom te smo potvrdili raniji dogovor da se Miljenko Rak priključi stručnom stožeru reprezentacije prije Eura 2016", istaknuo je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo