NE POSUSTAJE / Ibrahimović zabio tri gola u velikom derbiju pa ismijao najboljeg igrača protivničke momčadi

Image
Foto: Facebook

'Ne mogu se prestati smijati koliko sam dobar. Napravili ste kobnu pogrešku i usporedili me s njim'

20.7.2019.
11:35
Facebook
VOYO logo

Legendarni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (37) obilježio je gradski derbi američke MLS lige postigavši sva tri gola za LA Galaxy u pobjedi 3-2 protiv Los Angelesa.

Odličnu predstavu pružio je i Meksikanac Carlos Vela koji je postigao oba gola za LA, no pao je u drugi plan nakon fantastičnog nastupa švedskog majstora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Daleko sam ja bolji napadač od Vele. On je u najboljim godinama i igra u MLS. Gdje sam bio ja kada sam imao 29 godina? U Europi," kazao je Ibrahimovic.

LA je poveo 4. minuti Velinim golom iz kaznenog udarca, a tada je na scenu nastupio "Ibrakadabra". Izjednačio je četiri minute kasnije, u 56. minuti je zabio za 2-1, a u 70. minuti i svoj treći gol na utakmici. Vela je u sudačkoj nadoknadi ublažio poraz gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je zabio golove lijevom i desnom nogom, te glavom. Ispucao je cjeli arsenal. Sve njegove snage, u punom zamahu.

"Ne mogu se prestati smijati koliko sam dobar. Napravili ste kobnu pogrešku i usporedili me s Velom," kazao je bivši napadač Ajaxa, Juventusa. Barcelone, Milana, PSG-a i Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na koncu "el trafica", kako u SAD zovu losanđeleski derbi, Ibrahimović se sukobio s jednom od trenera u suparničkoj momčadi. Pale su teške riječi, činilo se kako će doći i do fizičkog kontakta, no brzo su ih razdvojili.

Momčad LA-a može utješiti što se nalazi na prvom mjestu Zapadne konferencije sa 46 bodova, devet više od Galaxyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo