PROGOVORIO O ONOME ŠTO ZANIMA CIJELI SVIJET: / 'Imam ponude iz Premier lige'

Image
Foto: AFP

Mjesecima traje saga oko toga u kojem će klubu karijeru nastaviti švedski napadač Zlatan Ibrahimović (34).

27.3.2016.
20:20
AFP
VOYO logo

Spominjali su se brojni klubovi, od Milana, Intera, Reala, Manchester Uniteda, Arsenala, West Hama, ali sam nogometaš nikada nije želio javno nešto reći o nastavku svoje igračke karijere.

Napopularnija na svijetu

Sve do nedjelje kada je na konferenciji za novinare uoči prijateljske utakmice s Češkom potvrdio da postoje ponude iz Engleske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesu li engleski klubovi zainteresirani za mene? Da, istina je da postoje kontakti s klubovima iz Premeir lige. To je sve što mogu potvrditi. Premier liga najgledanija je na svijetu. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Mnoge se lijepe stvari trebaju poklopiti kada ću na ljeto donijeti odluku", poručio je Ibrahimović, kojem na ljeto istječe ugovor s PSG-om te je u više navrata ponovio da ga ne namjerava produljiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kombinacija s Mourinhom

Prema nagađanjima engleskih medija genijalni napadač najbliže je Manchester Unitedu. U njihovoj konstrukciji glavnu ulogu u tome trebao bi imati JoseMourinho. Očekuje se da će upravo on preuzeti na ljeto klub, a dobri odnosi s napadačem iz vremena u Interu trebali bi biti presudni u napadačevu dolasku na Old Trafford.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo