IBRAHIMOVIĆ OŠTAR KAO I UVIJEK: /

'Natjerao sam kritičare da pojedu sra*a koja su o meni izrečena'

Image

Sve sumnje može li se snaći u engleskoj Premier ligi, 35-godišnji napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović odagnao je već u prvoj polovici svoje premijerne sezone ondje.

2.1.2017.
10:46
VOYO logo

S dvanaest prvenstvenih pogodaka u 18 odigranih utakmica i ukupno 17 u 27 ogleda u kojima je nastupio, Ibrahimović je dokazao spremnost i u igrački kasnoj dobi u zahtjevnoj ligi. Pa su njegovi kritičari, a odnosi se to na dio medija, bili prisiljeni čuti ovo:

"Meni to daje energiju. Oni su plaćeni da pišu sra*a, a ja da igram. Imao sam odličnu godinu U PSG-u je bilo čudesno, potom sam stigao u United i prvih šest mjeseci ovdje bili su još bolji. Stigao sam u Premier ligu, svi su mislili da neću uspjeti, ali, kao i uvijek, natjerao sam ih da pobjedu svoja sra*a. Uistinu sam sretan. Ne znam koliko je još igračkih godina preda mnom, ali uživam u nogometu", prenosi ESPN riječi švedskog napadača koji je istaknuo jedno nogometno ime kojem se posebno divi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Lionel Messi jedinstven", kazao je o suigraču iz sezone 2009/10.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam siguran da ćemo ikad više vidjeti igrača koji radi stvari poput njega. Imao sam sreću gledati to svaki dan. Već sam rekao, to je kao na PlayStationu: Predate loptu tom momku i krenete kroz sve. Eto, takav je Messi", dodao je Ibrahimović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo