IBRAHIMOVIĆ O NASLOVU KOJI MU NEDOSTAJE: /

'Svake sam godine dominirao i ne bih mijenjao 33 trofeja za taj jedan'

Image
Foto: AFP

Zlatan Ibrahimović ne žali ni za čime u svojoj karijeri, svakako ne za time što nije osvojio Ligu prvaka

9.12.2017.
20:16
AFP
VOYO logo

Godinama dominantni nogometni napadač Zlatan Ibrahimović imao je sjajnu karijeru koja, uostalom, još uvijek traje u dresu Manchester Uniteda, no unatoč igranjima za najjače europske momčadi nije osvojio naslov u Ligi prvaka.

Ostavio je Ibrahimović svojim igrama dubok trag u Ajaxu, Interu, Juventusu, Barceloni, Milanu, Paris Saint-Germainu..., osvojio na desetke trofeja, ali ne i onaj za najbolju momčad u europskom klupskom nogometu. Kaže da zbog toga ne žali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jesam li zbog toga gori?'

"Nedostaje mi jedan trofej, ali sebi govorim - da sam osvojio Ligu prvaka bih li bio bolji igrač? Ne. Jesam li postao gori igrač time što je nisam osvojio? Ne. Želim taj naslov pod svaku cijenu, želim ga osvojiti svake sezone u kojoj igram, ali da malo okrenemo situaciju – postoje igrači koji su zablistali u jednoj sezoni i osvojili Ligu prvaka, potom nestali i nikad više podigli trofeje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S druge strane ja sam svake sezone osvajao naslove, dakle, svake sezone. Ne bih mijenjao 20 godina karijere i 33 trofeja za jednu Ligu prvaka jer sam svake godine dominirao i dokazivao tko sam."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo