IBRAHIMOVIĆ NAHVALIO MODRIĆA KAO RIJETKO TKO: / 'I ja sam iz Hrvatske, on je Hrvat i zato sam posebno sretan'

Image
Foto: AFP

Jedan od najboljih napadača pričao je Vatrenom

15.2.2019.
10:46
AFP
Play logo

Zlatan Ibrahimović izrazio je oduševljenje činjenicom da je Luka Modrić proglašen najboljim igračem prošle godine te ga je pohvalio kao rijetko tko.

"Po meni je on jedan od najkompletnijih veznjaka na svijetu. Ima odličan osjećaj za igru i sjajan pregled. Zadivljuje kako dijeli lopte. Igrao sam protiv njega dok je bio mladi nogometaš. Sada ima puno iskustva i sretan sam što je osvojio Zlatnu loptu i bio i proglašen najboljim igračem Svjetskog prvenstva i sve ostalo. Pogotovo što je rijetkost da igrači poput njega dobivaju priznanje", kazao je napadač LA Galaxyja za DAZN i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majka Hrvatica

"U pravilu priznanja uvijek dobivaju napadači ili netko tko se zaista je sve ostavio bez teksta, ali prošla godina je bila njegova i sretan sam što je dobio proglašen najboljim", izjavio je.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ibrahimović je otkrio kako postoji i jedan osobni razlog zbog kojeg mu je drago da je Modrić dobio Zlatnu loptu i sve ostalo.

"Moja majka i ja smo iz Hrvatske, on je Hrvat i zato sam posebno sretan. To je dio moje krvi", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznato je da je njegov otac Bošnjak iz Bijeljine, a majka Hrvatica iz Škabrnje. Par se 1977. preselio u Švedsku, a Zlatan je rođen četiri godine kasnije u Malmöu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
default_cta
Elon Musk show
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
default_cta
Britain's Got Talent
Tri sestre
Play logo