IBRAHIMOVIĆ I KOVAČIĆ DIJELE ISTU SUDBINU: /

Hrvatu propada povratak u Italiju iz istog razloga kao i Šveđaninu

Image
Foto: AFP

Velika je vjerojatnost da će hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić na ljeto napustiti Real Madrid i sljedeću sezonu provesti na posudbi u nekom drugom klubu.

11.5.2016.
13:12
AFP
VOYO logo

Razlog tomu je što nije impresionirao trenera ZinedineaZidanea pa je od njegova dolaska na klupu imao puno manju minutažu nego u vrijeme Rafeala Beniteza. Kovačiću je potrebna veća minutaža kako bi ostvario svoj potencijal i možda preuzeo jednog dana ulogu nasljednika LukeModrića.

S Ibrom u Milano

Kao klub u kojem je iduće godine trebao nastaviti karijeru spominjao se Milan. Španjolski list AS prije nakoliko dana je objavio da je Real dao dozvolu za taj transfer. Kraljevski klub je pak dao do znanja da ipak ne odustaje od 22-godišnjeg Kovačića. Milan ga bi ga prema njima dobio na posudbu bez prava na otkup ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DOGOVOR JE BLIZU: /

Real je dao pristanak, Kovačić se vraća u Milano

Image
DOGOVOR JE BLIZU: /

Real je dao pristanak, Kovačić se vraća u Milano

No, prema pisanju Corriere dello Sport do ovog dogovora na kraju neće doći. Razlog je što Milanovi novi investitori iz Kine imaju druge panove. Talijani navode da oni imaju svoje ideje o pojačanjima te da će sve trenutne pregovore staviti u mirovanje. Pri tome se misli i na one vezane uz hrvatskog veznjaka, ali i švedskog napadača ZlatanaIbrahimovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je u žurbi da riješi svoju sudbinu jer mu krajem lipnja istječe ugovor s PSG-om. L'Equpe je u srijedu objavio da je Šveđanin do sada primio dvije ponude. Jednu iz Kine, a drugu iz Manchester Uniteda. Prvu je odbio iz obiljeskih ralzoga, dok će drugu odbiti ako United ne izbori Ligu prvaka. Francuzi pišu kako su mu ostale dvije opcije na raspolaganju, ili ostanak u PSG-u ili povratak u Milano, a on bi mu mogao biti blokiran zbog ranije navedenog razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo