NEUNIŠTIVI ZLATAN / Ibra i nakon teške ozljede nastavlja s karijerom: Sada je u svom stilu objasnio što bi se dogodilo da ode iz nogometa

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Iako ima 40 godina na leđima, Zlatan i dalje igra dobar nogomet, ali u ovim trenucima karijere vrlo je važan i njegov karakter, odnosno golemo iskustvo koje je donio u svlačionicu Milana

30.7.2022.
17:54
Profimedia
VOYO logo

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović (40) krajem svibnja se podvrgnuo ozbiljnoj operaciji lijevog koljena, zbog koje će se morati oporavljati preko sedam mjeseci pa je bilo neizvjesno hoće li nastaviti igrati ili će se povući u mirovinu.

Image
DRŽI SE LEGENDO /

Borussia se oglasila o svojoj zvijezdi koja boluje od raka: 'Dobit će najbolji tretman, šanse za oporavak su velike'

Iako ima 40 godina na leđima, Zlatan i dalje igra dobar nogomet, ali u ovim trenucima karijere vrlo je važan i njegov karakter, odnosno golemo iskustvo koje je donio u svlačionicu Milana, aktualnog prvaka Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimovića zbog operacije koljena neće biti vjerojatno do kraja godine, ali navijači Milana mogu odahnuti jer Zlatan ostaje u Milanu još barem godinu dana.

Image
Foto: Porfimedia
Image
Foto: Porfimedia

Najbolji sugovornik

Zlatanova plaća znatno je smanjena, do sada je zarađivao oko sedam milijuna eura po sezoni i bio je najplaćeniji igrač Milana, ali sada će biti jedan od slabije plaćenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Ibra se malo i zabavlja dok se oporavlja od teške ozljede. Popularni Ibra je na Instagramu razgovarao s obožavateljima, a jednog je pratitelja zanimalo kada će Šveđanin u mirovinu.

Zlatan mu je odgovorio u svojem stilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nikada. Ako se ja umirovim, nogomet će umrijeti", hladnokrvno je odgovorio Ibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je nakon 11 godina došao do naslova u talijanskoj Seriji A, a Ibra je za Rossonere skupio 27 nastupa u svim natjecanjima te je pritom postigao osam pogodaka i podijelio tri asistencije.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo