SNIMILA GA KAMERA / I Torcidi i Boysima se ovo vjerojatno neće svidjeti. Pogledajte što je novi Dinamov wunderkind radio prije pola godine u dresu Hajduka

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL / Screenshot Hajduk TV

Klub je napustio nakon deset godina i kao slobodan igrač prešao je na Maksimir

1.7.2022.
13:07
Luka Stanzl/PIXSELL / Screenshot Hajduk TV
VOYO logo

Mladi hrvatski reprezentativac i jedan od najtalentiranijih mladih veznjaka u Hrvatskoj, nekadašnji najbolji junior Hajduka, Marko Brkljača, potpisao je za Dinamo i predstavljen je na Maksimiru.

Klub je napustio nakon deset godina i kao slobodan igrač prešao je na Maksimir, a riječ je o igraču kojeg je ugledni britanski Guardian uvrstio među 60 najvećih talenata na svijetu. Po dolasku Brkljača je odmah dao i prvi kratki intervju u kojem je izrazio veliko zadovoljstvo zbog dolaska u Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvi dojmovi su odlični, jako sam sretan i zadovoljan zbog dolaska u Dinamo. Sad je sve na meni, trebam se dokazati u nogometnom smislu. Želja mi je izboriti svoje mjesto, nametnuti se i pokazati što znam i zašto sam došao. Volio bih u budućnosti zaigrati u HNL-u i Europi. Dinamo ima veliku kvalitetu, mislim da će sve biti kako treba u novoj sezoni, pod time mislim da će klub biti prvak Hrvatske ponovno i da će biti uspješan u europskim natjecanjima. Veselim se svemu što je ispred mene. Siguran sam da mogu napredovati i dati Dinamu svoj doprinos. Htio bih ovom prilikom zahvaliti Hajduku na svom nogometnom znanju i iskustvu koje sam tamo stekao posljednjih godina", izjavio je Marko po dolasku u zagrebački klub.

Image

Ljubio dres Hajduka prije pola godine

Međutim, pitanje je kako će navijači Dinama, pa isto tako i Hajduka, prihvatiti činjenicu da je Brkljača sve do prije pola godine, kao igrač Hajduka, na utakmici sa Širokim Brijegom proslavio pogodak ljubljenjem grba na dresu. Pola godine kasnije, Brkljača sa širokim osmjehom pozira u dresu Dinama i pozira s dresom ispred Dinamova grba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Hajduk TV

Snimku Brkljače kako ljubi dres pogledajte OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo