SVI VOLE MODRIĆA / 'Svaka čast onome tko njega uspije zamijeniti'

Ozljeda kolateralnog ligamenta desnog koljena Luke Modrića još uvijek je jedna od top tema španjolskih medija i nogometne javnosti.

21.4.2015.
20:16
VOYO logo

Modrićevom ozljedom treneru RojiblancosaSimeoneu misija uzimanja skalpa Real Madridu u sutrašnjoj uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka, itekako je olakšana. Hrvatski reprezentativni veznjak glavna je karika u organizaciji igre Madriđana, ili kako bi to legendarni Raul kazao, "šef orkestra Reala".

Od kada se prije nešto više od mjesec dana vratio u sastav Kraljeva nakon 114 dana izbivanja s travnjaka zbog gotovo potpunog otkinuća hvatišta mišića lijeve natkoljenice, Hrvat je u potpunosti podignuo razinu igre europskog prvaka na jedan viši nivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski i europski mediji nahvalili su Modrića, a nogometni stručnjaci natječu se u komplimentima hrvatskom majstoru. Tako se Simeone na presici uoči Reala također osvrnuo na ozljedu Hrvata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luka Modrić je odličan nogometaš. Takvog igrača je teško zamijeniti. Svaka čast onome tko to uspije", nahvalio je argentinski strateg našeg nogometaša.

Real Madrid je u prvoj utakmici na Vincente Calderonu izvukao nulu protiv Atletica. Domaći teren i veća kvaliteta stavlja ih u ulogu favorita. No, Atletico neće na Santiago Bernabeu izvjesiti bijelu zastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljamo kako nauditi Realu. Pritisak? Nemamo ga. Samo želimo da ovaj osjećaj potraje. Sutra imamo šansu produžiti veselje našim navijačima", jasan je Simeone.

Hrvatski napadač Mario Mandžukićod prve minute bi trebao zaigrati protiv Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario Mandžukić normalno je trenirao nakon lakše ozljede gležnja. Nadam se da mu to neće smetati protiv Reala", izjavio je trener Atletica.

Carlo Ancelotti, s druge strane, ima glavobolje zbog ozljeda bitnih igrača. Tako protiv Mandže i društva neće moći računati na usluge Benzeme, Balea i Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale se poput Modrića ozlijedio ovoga vikenda u ligaškom srazu protiv Malage (pobjeda Reala 3:1), dok je francuski napadač ozljedu zadobio još u prvoj utakmici četvrtfinala, ali vjerovalo se da će se oporaviti do uzvrata.

"Ozljede su dio nogometa. Nemamo važne igrače, ali motivacije nam ne manjka. Atletico je obrambeno jedan od najboljih na svijetu, ali igramo kod kuće za polufinale".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo