Dinamu više ne prijete noge vrijedne 40 milijuna eura!

Brazilski nogometni reprezentativac Hulk zamijenio je dres Porta onim Zenita iz St. Peterburga u senzacionalnom transferu vrijedom čak 40 milijuna eura.

4.9.2012.
16:38
VOYO logo

Tim transferom Hulk je postao drugi najskuplji brazilski nogometaš u povijesti. Prvo mjesto i dalje drži Kaka kojeg je Real platio Milanu čak 65 milijuna eura. Odlazak iz Porta logično bi mogao prouzročiti da se portugalski prvak oslabio za aktualnu sezonu, što bi značilo da će i zagrebačkom Dinamu međusobne utakmice u skupini Lige prvaka biti barem malo lakše.

No, Porto već tradicionalno jeftino kupuje i skupo prodaje nogometaše, ali konstantno drži izuzetno visoku razinu kvalitete, te osvaja naslove bez obzira na sve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branio je Hulk boje Porta od 2008. godine, a u prvom intervjuu po transferu u Rusiju priznao je kako ga cijeli rasplet situacije iznenadio.

"Nisam to očekivao. Nakon subotnje utakmice rekao sam kako bih volio pomoći Portu da osvoji treći naslov u nizu. Odjednom me moj agent nazvao i rekao mi da je sklopljen dogovor. Nisam imao razloga otići, ali moj me agent nazvao i rekao mi da su Porto i Zenit postigli dogovor. To će biti dobro za mene, Porto i Zenit", rekao je Hulk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je još jedna pobjeda, još jedan važan korak u mom životu. Ali moram reći koliko sam zahvalan Portu što mi je otvorio vrata prema Europi. Bio sam sretan u Portugalu. Želim biti sretan i u Zenitu i Rusiji. Želim nastaviti ići u istom smjeru, pobjeđivati utakmice i osvojiti puno naslova, kao što sam napravio i u Portu", dodao je igrač koji je potpisao petogodišnji ugovor s ruskim klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo