Potvrđena još jedna bomba od transfera za 50. mil. €!

Ranije se nagađalo, a u ponedjeljak je ruski Zenit potvrdio da je u klub doveo dosadašnjeg napadača Porta Hulka. Dinamo može biti sretan što se neće morati boriti s njim u Ligi prvaka.

3.9.2012.
21:20
VOYO logo

Cijena je navodno ista onoj o kojoj se govorilo - čak 50 milijuna eura (neki mediji tvrde i 55)! Iako su portugalski mediji naveli da se još moraju dogovoriti sam igrač i Zenit, na službenim internet-stranicama ruskog kluba je objavljeno - Hulk je potpisao na pet godina. Već godinama je Hulk jedan od glavnih nogometaša Porta, pa je tako u zadnje dvije sezone upisao statistiku od 41 pogotka i 25 asistencija. Nastupao je i za brazilsku reprezentaciju na nedavnim Olimpijskim igrama, te se okitio srebrnom medaljom.

http://www.youtube.com/embed/S5-MFxAjsIU Recimo da je prije Porta veliki dio karijere Hulk proveo u japanskom nogometu, gdje je nosio dresove Kawasakija, Consadole Sapporoa i Tokyjo Verdyja. U Porto je došao 2008. godine, a nije zanemariva činjenica da Hulk neće raditi probleme Dinamu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ovo je najveći transfer ovog prijelaznog roka i sedmi najveći u povijesti nogometa.

Ruski Anži Mahačkala je potvrdio da će iduće četiri godine 27-godišnji francuski defanzivni nogometaš Lassana Diarra igrati u tom bogatom i ambicioznom ruskom ligašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda se govorilo da će Diarra iz Reala u Anži otići na posudbu, francuski nogometaš je potpisao pravi ugovor na četiri godine, te je time okončao vlastito mučenje u Realu zadnjih godina. Diarra je tijekom siječnja 2009. godine došao u Real iz Portsmoutha, te se vrlo brzo ustalio u udarnoj momčadi Kraljevskog kluba. No, isto tako je tu poziciju vrlo brzo izgubio od trenutka kada je Jose Mourinho došao za trenera u Real. Već se dulje vrijeme govori o njegovom odlasku, a sada je i ta priča došla kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo