HRVATSKI TROJAC U INTERU USKORO POSTAJE DVOJAC? / Talijani prodaju Vatrenog, u redu već dulje vrijeme stoji slavni klub

Image
Foto: AFP

Velikan iz Milana mogao bi prodati jednog od najboljih igrača.

20.11.2018.
13:58
AFP
VOYO logo

Malo više od godinu dana prošlo je otkako je Jose Mourinho svim silama nastojao redove Manchester Uniteda pojačati hrvatskim reprezentativcom Ivanom Perišićem. Međutim, u Interu nisu htjeli čuti za takvo što pa je krilni napadač ostao u Milanu. Talijanski Calciomeraco objavio je pak ovog utorka da je vrlo moguće da Vatreni igra zadnju sezonu na San Siru kao i to da u Interu razmišljaju o njegovoj prodaji.

Pala cijena

Navodno bi ponuda od 34 milijuna eura bila dovoljna da uvjeri Talijane u taj scenarij. Hrvat je poslije Svjetskog prvenstva ušao u novu sezonu dosta lošije nego prethodnu pa je dao samo dva gola u 16 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjesni su toga i u Interu te su stoga i omekšali stav o njegovoj prodaji, a možda ih je smekšala i Uefina prijetnja zbog potencijalnog kršenja pravila Financijskog fair playa ne stvore li u budžetu 50 milijuna eura do idućeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je lani za Hrvata tražio 53 milijuna eura, ali United nije bio spreman dati više od 50. Godinu dana kasnije The Sun je objavio da se je Inter prihvati ponudu od 45 milijuna eura, ali se transfer nikada nije realizirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo