HRVATSKI TRENER NAJAVIO OGLED PROTIV ATLETICA: / 'Postoji način na koji možemo igrati protiv njih'

Image
Foto: AFP

U srijedu će belgijski klub u drugom kolu skupine A Lige prvaka pokušati iznenaditi favorizirane Španjolce

2.10.2018.
20:13
AFP
VOYO logo

Ivan Leko, hrvatski trener na klupi Club Bruggea, rekao je uoči susreta s Atlético Madridom kako su mu Karlo Letica i Matej Mitrović jako bitni te da će u srijedu pokušati iznenaditi pobjednika Europske lige.

"Letica i Mitrović su nam jako bitni igrači, no nikada unaprijed ne odajemo momčad koja će igrati. No, oni su mi bitni", rekao je Leko odgovarajući na pitanje Hine podno stadiona Metropolitano u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji način

U srijedu će belgijski klub u drugom kolu skupine A Lige prvaka pokušati iznenaditi Atlético, koji ove sezone želi osvojiti ovo natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Atlético je apsolutni favorit, ne samo sutra protiv nas, već u čitavoj skupini. Svi znaju što je dosad postigao taj klub, navikli su igrati na rezultat, no ima više načina kako mi možemo protiv njih igrati. Uostalom pokazali smo već protiv Borussije da možemo igrati na ovoj razini“, rekao je Leko.

Club Brugge je u prvom kolu izgubio s 0-1 od Borussije Dortmund. U toj utakmici nastupili su hrvatski vratar Karlo Letica i reprezentativni stoper Matej Mitrović. Njih dvojica se i sutra očekuju u početnoj postavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebat će i sreća

"Svi igrači koji su doputovali u Madrid konkuriraju za nastup. Igrat ćemo s najboljima koje imamo. Ti igrači su došli s apetitom, željom za igranjem protiv jedne ovakve momčadi, a sada je na njima da pokažu da to i mogu", rekao je Leko i dodao:

"U ovom susretu bit će nam potrebna i sreća, i da Atlético nema svoj dan, u tom slučaju možda ostvarimo čudo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leko je na klupi Bruggea od ljeta 2017. godine, a ulaskom u Ligu prvaka doveo je klub i sebe na višu razinu.

"Fantastično je što igramo s ekipom poput Atlética, ne samo za mene već za čitav klub. To sam rekao čim smo ušli u Ligu prvaka. Prije tri ili četiri godine ovo bi za mene bio san, no sada je stvarnost da se natječem protiv Diega Simeonea. To je nogomet i moramo vjerovati u svoje snage“, rekao je Leko iza kojega je 61 utakmica na klupi Club Bruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo