HRVATSKI REPREZENTATIVAC PRONAŠAO NOVI KLUB: / Stoper odlazi iz Turske kako bi se nametnuo izborniku Daliću

Image
Foto: PIXSELL
29.1.2018.
13:56
PIXSELL
VOYO logo

Pojačanje za lidera belgijskog prvenstva

Hrvatski stoper, 24-godišnji Matej Mitrović novi je igrač Club Bruggea. U belgijskog velikana dolazi na posudbu do kraja ove sezone uz mogućnost otkupa ugovora koji ga s turskim Bešiktašom veže do 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANIČ VATRENIH O ARGENTINI, ISLANDU I NIGERIJI: Nit vodilja je pokvariti Messijev plan, a od toga bi profitirala Hrvatska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mitrović je u Tursku preselio iz Rijeke u transferu vrijednom oko četiri milija eura. S klupe belgijskog kluba upute će dobivati na poznatom jeziku jer je u Clubu Bruggeu trener Ivan Leko koji sjajno gura u prvenstvu. Šest kola prije kraja regularnog dijela sezone, Brugge je na vrhu s 11 bodova prednosti više od drugoplasiranog Charleroija. U doigravanju za naslov prvih šest momčadi ulazi s prepolovljenim brojem bodova i u tih dodatnih deset kola odlučuju o konačnom poretku.

MITROVIĆ I BEŠIKTAŠ ZA POVIJEST: Turci ovo još nisu napravili u Europi, Kalinić i Gent ispali

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Matej je nastupao u svim mlađim vrstama hrvatske reprezentacije, a odigrao je i devet utakmica za A vrstu te postigao jedan gol. Povjerenje izbornika Zlatka Dalića dobio je u ključnom kvalifikacijskom dvoboju za SP protiv Ukrajine, a kako bi ostao među putnicima za Rusiju morao se pobrinuti tako da pronađe klub u kojem će dobivati znatno veću minutažu nego u Bešikašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo