HRVATSKI PRVAK NA PRAGU RAJA: / Kapetan i mlada nada otkrili što je ključ preporođenog Dinama

Image
Foto: AFP

Lani su promijenili tri trenera i izgledali su loše, ali to se promijenilo dolaskom Bjelice.

26.10.2018.
14:10
AFP
VOYO logo

S osmijesima na licima i odličnog raspoloženja igrači i stručni stožer Dinama pojavili su se dan nakon pobjede u Slovačkoj na druženju s novinarima ispod maksimirskih tribina.

Image
MODRIMA I BJELICI PORASLI APETITI: /

'Ne zadovoljavamo se samo s europskim proljećem, imamo još jedan cilj'

Image
MODRIMA I BJELICI PORASLI APETITI: /

'Ne zadovoljavamo se samo s europskim proljećem, imamo još jedan cilj'

"Nismo baš dobro počeli utakmicu, gubili smo 1:0, ali mislim da smo u drugom dijelu puno bolje odradili. Pokazali smo karakter i stvarno se vidjelo da smo ekipa. Borili smo se do kraja, pobijedili i imamo devet bodova. Mislim da smo jednom nogom prošli dalje. Trebamo samo jedan bod, mislim da je to potpuno moguće. Imamo tri utakmice i završit ćemo posao do kraja", rekao je prisutnima Izet Hajrović. S njim su se složili i suigrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni rezultatom

NA POVRŠINU ISPLIVAO DETALJ KOJI NITKO NIJE PRIMIJETIO ZA VRIJEME UTAKMICE: ‘Upravo zato Dinamo igra tako dobro, to je ključ’

"Svi smo sretni radi ovog rezultata. Utakmica je bila teška, pokazali smo karakter i vratili se nakon 1:0. Nije baš bilo dobro u startu, igrali smo njihovu igre, ali u drugom dijelu bilo je više prostora i lakše smo došli u prilike. Nadam se da ćemo u idućoj utakmici matematički osigurati povijesni rezultat. U zadnjih ne znam koliko nisam zabio gol, ali nisam odustao. Stvarno sam sretan zbog svog pogotka", dodao je MislavOršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Šunjić i ArijanAdemi otkrili su tajnu uspjeha ove generacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ginu jedan za drugog

"Sigurno da je atmosfera odlična u momčadi, ginemo jedan za drugog, a to se vidi i na terenu. Bilo je jako teško u Trnavi, malo nenogometna atmosfera na zatvorenom stadionu. Imali smo podršku 200-tinjak navijača, značilo nam je puno što su uz nas. Bili su nam vjetar u leđa i hvala im na podršci", kazao je Šunjić.

"Želimo osigurati to proljeće. Nakon toga ćemo gledati prema drugoj fazi. Puno puta sam rekao da su igrači međusobno kliknuli, kao i s trenerom. Napravila se takva atmosfera, karakterni momci i spojila se ta kemija. Pokazalo se uspješnim", poručio je Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac izjednačujućeg pogotka MarioGavranović smatra da su zasluženo slavili.

"Vratili smo se s tri boda u Zagreb. Pokazali smo momčadski duh i vrlo smo blizu našeg cilja. Mogli smo zabiti i ranije, ali na kraju je sve dobro ispalo. Dobili smo zasluženo utakmicu i sad čekamo još taj jedan bod. Jako smo blizu proljeća", rekao je Gavranović, čije riječi prenosi službena stranica Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo