Pogledajte nesreću: Hrvat tragičar utakmice, Plete primio gol za pamćenje!

Bivši vratar Vatrenih Stipe Pletikosa bio je nemoćan i u 4. kolu ruskog nogometnog prvenstva.

18.8.2014.
9:44
VOYO logo

Rostov je u susretu 4. kola ruskog prvenstva na svom terenu izgubio od Krasnodara s 0:2 (0:1), ali mogla je Pletikosina i Milićeva momčadi bolje proći da bivši branič Osijeka nije promašio za izjednačenje s bijele točke.

Prvo je Pletikosa bio nemoćan kod fantastičnog poteza Brazilca Joaozinha koji možete pogledati u videu, a onda je drugi Hrvat u momčadi Rostova propustio savršenu priliku za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/Ol4szy8OZ9Q

Potencijalni hrvatski reprezentativac je u 42. minuti kod rezultata 0:1 promašio jedanaesterac za Rostov koji je nakon ovog poraza pretposljednji, 15. s jednim osvojenim bodom, koliko ima i posljednji Arsenal iz Tule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vedran Ćorluka nije konkurirao za sastav Lokomotiva koji je na gostovanju kod Rubina u Kazanu odigrao 1:1 (1:1), a Marko Livaja koji je u Kazanu na posudbi gledao je utakmicu s klupe.

Na vrhu ljestvice je Zenit iz Sankt Peterburga s maksimalnih 12 bodova, slijede tri moskovska kluba, Spartak, Dinamo i CSKA sa po devet, Krasnodar i Lokomotiv imaju po osam bodova. Rubin je 12. s tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski nogometni reprezentativci Domagoj Vida i Niko Kranjčar nisu konkurirali za nastup u momčadi kijevskog Dinama koji je u susretu 4. kola ukrajinskog prvenstva svladao Iličevec iz Mariupolja sa 4-1 (1-0).

Dinamo je treći na ljestvici sa 10 bodova, dva manje od prvaka Šahtara iz Donjecka i Hajdukova suparnika u 4. pretkolu Europske lige Dnipra iz Dnipropetrovska. Iličevec je posljednji, 14. s jednim bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo