Hrvatski Messi: 'Imajte vjere u njega, on je zvijezda'

15.4.2014.
13:25
VOYO logo

Šuker, inače bivši napadač Real Madrida, velikog suparnika Barcelone, poručio je navijačima katalonskog kluba da imaju vjere u 17-godišnjeg veznjaka zagrebačkog Dinama, koji je predodređen da bude zvijezda.

"Alen me jako podsjeća na Messija. Mlad je, ali mu svejedno igrači s velikim povjerenjem predaju loptu u noge. On je već sada zvijezda, a u Barceloni će postati još i veća", rekao je Šuker za Cope, te se nakon toga osvrnuo na aktualnu krizu koja potresa katalonski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/KrjXYrazmDk

"Život je poput mjeseca. Jednog dana si na vrhu, drugog više nisi. Nadam se da ćemo još moći uživati u majstorijama Messija, Xavija i Inieste. U nogometu je jednostavno nemoguće uvijek biti na vrhu", smatra bivši kapetan reprezentacije, koji vjeruje da do naslova ove sezone može Atletico Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na početku sezone nitko nije ni spominjao Atletico Madrid i zato mi je jako drago zbog njega. Atletico ima najviše šansi za osvojiti naslov prvaka, jer je od preostala dva kluba, Barcelone i Real Madrida, najgladniji", zaključio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo