VELIKI TRANSFER / 'Hrvatski Messi' vraća se u Prvu HNL! Alen Halilović nakon osam godina ponovo kod kuće, ali u dresu Dinamova rivala

Image

Halilović, koji je u svojim najboljim danima vrijedi 10 milijuna eura, danas vrijedi svega 400 tisuća eura

5.7.2022.
19:55
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i nekada najveći talent hrvatskog nogometa, Alen Halilović (26), vraća se u Prvu HNL. Halilović je navodno sve dogovorio s Rijekom i kao slobodan igrač trebao bi im se pridružiti već ove srijede.

Halilović, koji je u svojim najboljim danima vrijedi 10 milijuna eura, a danas vrijedi svega 400 tisuća eura, ostao je bez kluba nakon što mu Reading nije ponudio novi ugovor, a sada će karijeru nastaviti u redovima Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Nigdje se nije snašao

Halilovića su nekada zvali "hrvatskim Messijem" i on je 2014. godine, kao klinac, prešao baš u Barcelonu, ali tamo se nikada nije izborio za mjesto u momčadi pa su ga slali na posudbu u Gijon, gdje se također nije proslavio. Nakon dvije godine prodali su ga HSV-u za pet milijuna eura, a ovi su ga pak nakon jedne sezone posudili Las Palmasu, gdje je čak igrao dobro, ali vraćen je HSV-u i zatim kao slobodan igrač odlazi u Milan.

Niti u Italiji se nije proslavio, oni su ga također slali na posudbe u Standard i Heeerenveen, ali, nažalost, nije briljirao niti u njihovim dresovima. Posljednje dvije sezone igrao je u Birminghamu i Readingu, ali na kraju ga niti jedan od tih dvaju klubova nije zadržao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo