HRVATSKI MAESTRO U IDEALNOJ MOMČADI LA LIGE: / Svi prepoznaju klasu Luke Modrića

Image

Šestorica nogometaša Real Madrida, trojica iz redova Atletica i Barcelonin dvojac sačinjavaju najbolju momčad španjolskog prvenstva prema glasovima čitatelja Marce.

25.5.2017.
9:25
VOYO logo

Luka Modrić jedan je od šestorice iz redova prvaka koji u formaciji 4-3-3 imaju trojicu u obrani, dvojicu u veznom redu i Cristiana Ronalda na mjestu središnjeg napadača. S njegove desne strane nalazi se Lionel Messi, inače s uvjerljivom razlikom glasova najkorisniji nogometaš natjecanja, a s lijeve Atleticov Antoine Griezmann.

Osim Griezmanna, Atletico je u idealnu momčad dao i vratara Jana Oblaka i braniča Diega Godina kojem u posljednjem redu društvo čine Realovi Dani Carvajal, Sergio Ramos i Marcelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz Modrića u veznom redu tu je još na lijevoj strani Isco, a između dvojca iz šampionske momčadi Sergio Busquets, uz Messija jedini Barcelonin predstavnik.

Idealnih 11 La Lige po mišljenju čitatelja Marce (4-3-3):

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oblak (Atletico Madrid) - Carvajal (Real Madrid), Ramos (Real Madrid), Godin (Atletico Madrid), Marcelo (Real Madrid) - Modrić (Real Madrid), Busquets (Barcelona), Isco (Real Madrid) - Messi (Barcelona), Ronaldo (Real Madrid), Griezmann (Atletico Madrid)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo