HRVATSKI HIT-TRENER DOBIO NEMORALNU PONUDU: / Svi su ga vidjeli u nekom jakom europskom velikanu, ali dogodio se preokret

Image
Foto: Profimedia

Predsjednik mu je poručio da mora ostati profesionalan

26.12.2020.
15:35
Profimedia
VOYO logo

Ove sezone hrvatski trener, Ivan Leko, bio je pravi hit u Europa ligi sa svojim Antwepenom. Nadigrao je Tottenham, izborio proljeće u Europi kao drugi u skupini i svi su ga već vidjeli sljedećeg ljeta u nekom većem i jačem europskom velikanu. Ali, Leko bi karijeru već ove zime mogao nastaviti u Kini.

Nieuwsblad tvrdi kako je Leko glavni kandidat za mjesto trenera u kineskom Guangzhou, a rekao je i sam da ne zna što će se točno dogoditi. "Ne znam kako će se sve rasplesti", rekao je Leko i samim time nije demantirao navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Antwerp's head coach Ivan Leko pictured during a training session of Belgian soccer club Royal Antwerp FC, Wednesday 21 October 2020, in Razgrad, Bulgaria. Tomorrow Antwerp will meet Bulgarian club PFK Ludogorets in the first day of the group phase (group J) of the UEFA Europa League competition. BELGA PHOTO DIRK WAEM,Image: 564885267, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Predsjednik Antwerpa Paul Gheysens poručio mu je javno da očekuje profesionalnost. "Mora pripaziti da zadrži kredibilitet. Mora se pobrinuti da momčad bude spremna za nedjelju, da igrači budu entuzijastični na terenu i da pobijedimo. Jednostavno. Ne smije destabilizirati momčad, nego je voditi kako treba jer je to najvažnije. Ako ne može on, onda će netko drugi", rekao je Gheysens za Nieuwsblad.

Belgijski medij piše kako je ponuda iz Kine veoma izdašna i da će je Leko vjerojatno prihvatiti, a u tom bi slučaju njegova utakmica protiv Charleroija bila i posljednja na klupi Antwerpena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo