HRVATSKI ČAROBNJAK ZALUDIO I ENGLEZE: / 'Briljantan, izvrstan, čudesan, bio je najbolji u finalu'

Image

Luka Modrić u središtu je pisanja britanskih medija.

6.6.2017.
10:05
VOYO logo

I Englezi se dive Modrićevoj nogometnoj prezentaciji u nedjeljnom finalu protiv Juventusa. Hrvat je dirigirao igrom Realam a posebno je dojmljiv bio u drugom poluvremenu, uostalom kao i čiatav momčad Kraljeva. U prvom poluvremenu Juve je bio bolji i u drugom je Real "eksplodirao". Između ostalog i zahvaljujući upravo Modriću koji je asistirao za treći gol Reala.

SANTIAGO BERNABEU POKLONIO SE MODRIĆU: Luka dobio brutalne ovacije na proslavi naslova prvaka Europe!

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

KONAČNO OTKRIVENA VELIKA TAJNA IZ SVLAČIONICE REALA: Nakon ovih riječi Zidanea, Modrić i društvo su poludjeli

"Luka Modrić bio je izvrstan u finalu", počinje analizu Modrićeve igre britanski Daily Mail.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bivši nogometaš Spursa ponovno je bio briljantan. Diktirao je tempo igre i kontrolirao utakmicu, te je namjestio Ronaldov drugi gol. Uvijek je bio prisutan, aktivan, lopta je uglavnom bila kod njega", piše u analizi Daily Mail koji mu je dao ocjenu 9 od 10 za igru. Modrić je od strane Daily Maila najviše ocijenjeni igrač finala. Samo za usporedbu, Ronaldo je dobio osmicu, a zabio je dva gola.

Ugledni britanski Guardiantakođer je analizirao finale Lige prvaka u tekstu pod nazivom: "Modrićeva i Carvajalova forma kao dobitna kombinacija za Real Madrid":

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Luka Modrić je protiv Juventusa pokrivao veliku površinu na terenu. Njegovo pozicioniranje u igri kao i ono Tonija Kroosa bilo je krucijalno. Radili su konstantni presing, vršili tranziciju sigurno, diktirali su igru inteligentno umjerenim dodavanjima. Modrić je bio čudesan. Imao je posjed lopte u drugom dijelu u trenutku kad se utakmica zahuhtala", stoji u tekstu Michaela Coxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo