POMALO NESLAVAN RASTANAK / Nekada je bio hit-igrač Prve HNL, pet godina lutao je u Dinamu, a karijeru nastavlja na egzotičnoj destinaciji

Image
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Stigao je u Dinamo u ljeto 2016. godine iz Rijeke za 1.5 milijuna eura

14.9.2021.
16:35
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometaš i nekada povremeni reprezentativac Hrvatske, Marko Lešković, karijeru će nastaviti u Indiji. Lešković bi uskoro, kako pišu tamošnji mediji, trebao zaigrati za Kerala Blasterse.

"Kerala Blastersi postigli su dogovor s Markom Leškovićem i uoči početka nove sezone indijskog prvenstva potpisat će ugovor o višegodišnjoj suradnji", objavili su indijski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, danas tridesetogodišnji Lešković stigao je u Dinamo u ljeto 2016. godine iz Rijeke za 1.5 milijuna eura i to kao hit-igrač Prve HNL i kao jedan od najperspektivnijih stopera te potencijalni reprezentativac. Lešković je s Dinamom osvojio tri naslova prvaka, ali je odigrao tek 64 utakmice.

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Prvi inozemni angažman

Leškoviću su karijeru obilježile teške ozljede zbog kojih je propustio ogroman broj utakmica, a posljednjih je godinama uglavnom ili igrao na posudbama ili je bio u rezervama ili drugoj momčadi Dinama. Leškoviću, koji je skupio i četiri nastupa za Vatrene, ovo će biti prvi inozemni angažman u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo