HRVATSKA ZVIJEZDA U NEZADOVOLJNA U INTERU, AGENT OTKRIO: / 'On želi osvajati trofeje i uvjeren je da uskoro i bude'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

'Sretan je u Interu, ali ne potpuno...'

29.5.2019.
11:37
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i važni član momčadi koja je osvojila srebro u Rusiji, Marcelo Brozović, vrlo je važan član momčadi milanskog Intera koja je završila sezonu na četvrtom mjestu i izborila Ligu prvaka sljedeće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je u Interu od 2015. godine i za milanski klub nastupio preko 100 puta, ali nije osvojio niti jedan trofej. Sada je istupio Brozovićev agent Miroslav Bičanić koji je za FCInter1908.it govorio o svojem nogometašu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Marcelo je sretan i smatra se važnim igračem u Interu. U Milanu se osjeća kao doma i klub mu je postao poput obitelji. No, nije potpuno sretan jer još nije osvojio niti jedan trofej', otkrio je Bičanić.

'Kvalifikacija u Ligu prvaka jako je bitna, ali klub poput Intera zaslužuje osvajati trofeje. Brozović je siguran da će uskoro i oni stići', izjavio je agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Inter Milan's Croatian midfielder Marcelo Brozovic celebrates with teammates after scoring during the Italian Serie A football match between Inter Milan and Cagliari at The San Siro Stadium in Milan on April 17, 2018.

/ AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA

Puno se piše o tome kako momčad u sljedećoj sezoni napustiti trener Luciano Spaletti, a na njegovo mjesto doći slavni Antonio Conte.

'Bez ikakve sumnje, Marcelo će poštovati svakog trenera koji će voditi Inter, bio to Spaletti ili netko drugi koga klub odabere'' poručio je Brozovićev agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo